Hoe Een Track Te Knippen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Track Te Knippen?
Hoe Een Track Te Knippen?

Video: Hoe Een Track Te Knippen?

Video: Hoe Een Track Te Knippen?
Video: Hoe filter je de vocal uit een track? Fase omkering! 2024, Mei
Anonim

Steeds vaker verschijnen op internet opnames van uitvoeringen van bekende artiesten, die een enkel spoor vertegenwoordigen. Het is niet verwonderlijk dat veel luisteraars de wens hebben om individuele elementen uit het algehele nummer te verwijderen om verder te luisteren. En als je naar een mobiele telefoon belt, kun je geen hele track, die 200-300 MB in beslag neemt, op een flashstation zetten.

Hoe een track te knippen?
Hoe een track te knippen?

Noodzakelijk

  • Filmmaker
  • Geluid smeden

instructies:

Stap 1

Microsoft heeft een prachtig programma genaamd Movie Maker in het besturingssysteem Windows XP geïntroduceerd. Ondanks de naam is het niet erg geschikt om met video te werken. de kwaliteit van de originele opname is slecht. Maar voor het knippen van audiotracks is het programma een van de beste en handigste. Start Microsoft Movie Maker. Open het menu "Bestanden", zoek het item "Bestand importeren" en selecteer de track die u wilt knippen. Selecteer met de linkermuisknop het deel van de track dat u wilt verwijderen op de visualisatiestrip en druk op "Verwijderen". Herhaal deze handeling totdat er alleen die elementen zijn die u wilt behouden. Druk op Ctrl + S en selecteer een map om het doelbestand op te slaan.

Hoe een track te knippen?
Hoe een track te knippen?

Stap 2

Als uw besturingssysteem Windows Vista of Seven is, moet u een ander programma gebruiken. Download en installeer Sound Forge. Selecteer de versie van het programma afhankelijk van uw besturingssysteem. Het principe van uw acties is vergelijkbaar met het algoritme dat in de vorige stap is beschreven.

Aanbevolen: