De Beste Pc-strategieën

Inhoudsopgave:

De Beste Pc-strategieën
De Beste Pc-strategieën

Video: De Beste Pc-strategieën

Video: De Beste Pc-strategieën
Video: Einkaufsführer Strategie und Taktik | Die 10 derzeit besten Spiele für Hobbygeneräle 2024, Mei
Anonim

Een van de meest populaire genres van computerspellen is strategie. In alle games van dit genre krijgt de gebruiker de mogelijkheid om steden, legers, enz. te besturen. Elke strategie is uniek op zijn eigen manier en sommige zijn een soort hits geworden.

De beste pc-strategieën
De beste pc-strategieën

Het beste van het beste

Een van de meest populaire is bijvoorbeeld de Sid Meier's Civilization-strategie. Deze serie spellen laat je kennismaken met de wondere wereld van turn-based strategiespellen. De speler zal zijn beschaving moeten ontwikkelen, nieuwe uitvindingen moeten ontdekken, zijn leger moeten vergroten en nieuwe horizonten moeten verkennen. Een onderscheidend kenmerk van deze strategie van andere turn-based strategieën is dat gebruikers via het netwerk met elkaar kunnen spelen. Er is ondersteuning voor een netwerkmodus, waaraan maximaal acht spelers deelnemen.

De Total War-serie is ook een van de meest populaire strategiespellen op de pc. Hier krijgt de speler de controle over een heel leger, met behulp waarvan de uitkomst van veel historische gebeurtenissen wordt bepaald (het spel is volledig gebaseerd op historische gebeurtenissen, veldslagen). De gebruiker kan vredesverdragen sluiten, zodat er niet met een ander personage hoeft te worden gevochten.

Een van de meest geavanceerde en populaire realtime strategiespellen is Tom Clancy's EndWar. Het belangrijkste kenmerk is dat de speler zijn soldaten kan sturen via spraakbesturing. Helaas kan deze besturingsmethode voor sommigen onhandig lijken omdat deze alleen kan worden bestuurd door middel van Engelse commando's. Het doel van het spel is om de controlepunten van de vijand volledig te veroveren.

De beroemdste games van het genre

Ook het computerspel Tropico verdient aandacht. Het punt is dat het eerste deel van de Tropico-serie een innovatie in zijn genre was. Gebruikers krijgen een klein eilandje, bouwen dat, ze krijgen meer winst, nieuwe bewoners. Natuurlijk kan het niet zonder politieke omwentelingen, bijeenkomsten en andere dingen - je moet alles nauwlettend in de gaten houden zodat je niet wordt omvergeworpen.

Vergeet niet zo'n pionier van het genre als het spel Heroes Of Might and Magic. In 2015 wordt een nieuw, zevende deel van de serie uitgebracht, dat spelers zal verrassen met een nieuwe plot, bijgewerkte graphics en alles waar elke kenner van de serie van houdt. De gebruiker kan kiezen uit een van de verschillende rassen, dit zijn: mensen, ondoden, hordes en tovenaars.

Het is ook het vermelden waard een frisse strategie die al zijn eigen fans heeft. Dit is een Hearthstone: Heroes of Warcraft-game. De essentie van het spel is als volgt: de speler krijgt de mogelijkheid om zijn eigen kaartspel met helden en hun unieke mogelijkheden te verzamelen, waarna je online tegen andere spelers kunt vechten, trainingsgevechten kunt doormaken of in de arena kunt spelen. De ontwikkelaar van deze strategie is Blizzard, die gespecialiseerd is in het creëren van echt populaire strategieën zoals Starcraft, Diablo en Warcraft.

Aanbevolen: