Hoe De Optie In Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Optie In Te Schakelen?
Hoe De Optie In Te Schakelen?

Video: Hoe De Optie In Te Schakelen?

Video: Hoe De Optie In Te Schakelen?
Video: Schakelen | Zo schakel je een auto zonder te schokken! 2024, Mei
Anonim

Het inschakelen van opties in de meeste toepassingen gebeurt meestal met hetzelfde type acties. In de gebruikersaccounts van ICQ of Qip instant messaging services kunt u bijvoorbeeld op dezelfde manier opties configureren en inschakelen. Voor het gemak van gebruikers kunt u dus de optie instellen om bestanden via een directe verbinding over het netwerk te verzenden. Hoewel het om veiligheidsredenen over het algemeen wordt aanbevolen om bestanden over te dragen via een instant messaging-proxyserver. Pas nuttige opties alleen aan als u precies weet waarvoor ze dienen.

Hoe de optie in te schakelen?
Hoe de optie in te schakelen?

instructies:

Stap 1

Start het ICQ- of Qip-programma en upload uw account. Het instant messaging-servicevenster verschijnt op het scherm. Klik in de hoofdmenubalk van dit programma op het pictogram voor applicatie-instellingen.

Stap 2

Als gevolg hiervan wordt het venster "Instellingen" geopend, waar alle aanpasbare modi van de programmabewerking zich bevinden. Er is een reeks tabbladen aan de linkerkant van het venster. Als u er rechts op klikt, worden de bijbehorende configureerbare parameters weergegeven.

Stap 3

Selecteer het tabblad "Accounts". Alle geregistreerde rekeningen op uw naam worden aan de rechterkant weergegeven. Selecteer een Qip-berichtenaccount en klik op de knop "Configureren" ernaast.

Stap 4

In een nieuw venster van een soortgelijk formulier dat verschijnt, opent u het tabblad "Geavanceerd". Het venster aan de rechterkant geeft informatie weer, inclusief de methoden voor het overzetten van bestanden. De sectie Bestandsoverdracht bevat verschillende selectievakjes om de gewenste actie te selecteren. Vink het vakje naast het vakje aan om bestandsoverdrachten toe te staan via directe gebruikersverbindingen. Schakel de rest van de selectievakjes voor deze groep uit.

Stap 5

Nadat alle instellingen zijn voltooid, klikt u op de knop "Toepassen" in het venster met accountinstellingen en klikt u vervolgens op de knop "OK" om de modus te verlaten. Klik vervolgens ook op "OK" in het venster met algemene programma-instellingen. De optie om bestanden rechtstreeks te verzenden wordt ingeschakeld.

Aanbevolen: