Een Bestand Uploaden

Inhoudsopgave:

Een Bestand Uploaden
Een Bestand Uploaden

Video: Een Bestand Uploaden

Video: Een Bestand Uploaden
Video: Office 365: een bestand uploaden en delen 2024, Mei
Anonim

Voor degenen die hun pagina op de site van bloggers ontwikkelen, is de kwestie van het uploaden van bestanden al lang aan de orde. De site zelf geeft niet elke blogger een aparte opslag voor bestanden, dus je moet bronnen van derden gebruiken. Maar alle blogs op deze site worden gehost in de google-zone, daarom kunt u gebruik maken van de mogelijkheid van deze zone.

Een bestand uploaden
Een bestand uploaden

Noodzakelijk

Registratie in het Google-systeem

instructies:

Stap 1

Log in op jouw account. Zoek de link naar het element "Sites" - klik op deze link.

Stap 2

Er verschijnt een nieuwe pagina voor je, waarop je wordt gevraagd een website aan te maken. Deze site zal onze opslagplaats zijn voor allerlei soorten informatie: foto's, muziek, video's, tekstbestanden, enz. Ga akkoord met het verzoek om de website te maken.

Stap 3

Zodra u naar de volgende pagina gaat, vult u alle vereiste informatie in, inclusief de naam van uw toekomstige site. Bekijk hoe de URL van uw toekomstige site eruit zal zien. Het ontwerp, evenals andere add-ons, kunnen alleen worden gelaten of later worden gedaan, omdat u maakt een site als een opslagplaats van informatie. De enige instellingsparameter die de moeite waard is om op te letten, is "Geavanceerde opties" - "Delen". Zorg ervoor dat u het delen van bestanden instelt, anders heeft het geen zin om bestanden te uploaden die niemand ooit zal zien.

Stap 4

Klik na alle stappen op de knop "Een site maken".

Stap 5

Klik daarna op de knop "Meer acties" in de rechterbovenhoek - klik op "Sitebeheer".

Stap 6

Selecteer in het linkerdeel van het venster het item "Algemeen" - selecteer "Toegangsinstellingen" - stel in alle elementen de waarde "Alleen co-auteurs" in. Klik op "Opslaan".

Stap 7

Selecteer in het linkerdeel van het venster "Toepassingen" - klik op de knop "Toevoegen" - voeg een bestand toe.

Klik met de rechtermuisknop op de knop Downloaden - selecteer Koppeling kopiëren.

Nadat u de link heeft ontvangen, kunt u deze op elke pagina van uw blog invoegen.

Aanbevolen: