Een Bestand Uploaden Om Te Deponeren?

Inhoudsopgave:

Een Bestand Uploaden Om Te Deponeren?
Een Bestand Uploaden Om Te Deponeren?

Video: Een Bestand Uploaden Om Te Deponeren?

Video: Een Bestand Uploaden Om Te Deponeren?
Video: Hoe een bestand te uploaden 2024, Mei
Anonim

Het "Deposit Files"-systeem dient niet alleen als een uitstekende service voor het delen van bestanden - de gebruiker kan er ook geld aan verdienen door bepaalde bestanden op de bron te plaatsen. Hiermee rekening houdend, zijn er twee methoden om bestanden op het depot te plaatsen.

Een bestand uploaden om te deponeren?
Een bestand uploaden om te deponeren?

Noodzakelijk

Computer, internettoegang

instructies:

Stap 1

Bestanden plaatsen in het "Deposit Files"-systeem met de mogelijkheid om er geld aan te verdienen. Om te kunnen profiteren van het downloaden van uw bestanden van de storting door andere gebruikers, moet u zich registreren op de bron. Ga hiervoor naar de hoofdpagina van de site "Bestanden deponeren" en ga naar de sectie "Registratie". Vul de velden in die vereist zijn voor registratie en activeer vervolgens uw account door op de link te klikken die u in de brief wordt verstrekt. U moet ook een portemonnee specificeren in het WebMoney-systeem, zodat betalingen voor downloads eraan worden gedaan. Om geld te verdienen met een storting, logt u in op de service met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Na autorisatie moet u het bestandsuploadformulier gebruiken. Zodra de download is voltooid, krijgt u een link waarmee gebruikers het gedownloade bestand kunnen downloaden. Opgemerkt moet worden dat het systeem geen geld betaalt voor een enkele download - er wordt betaald voor elke duizend unieke downloads.

Stap 2

Gratis plaatsing van bestanden in het systeem "Deposit Files". Als u niet geïnteresseerd bent in de winst die gebruikers ontvangen voor het downloaden van uw bestanden, kunt u zich niet registreren op de bron. Ga in plaats van te registreren naar de hoofdpagina van de service. Hier moet u het voorziene veld gebruiken om bestanden naar de bronserver te uploaden. Na het downloaden van het bestand krijgt u een downloadlink.

Aanbevolen: