Software Uploaden

Inhoudsopgave:

Software Uploaden
Software Uploaden

Video: Software Uploaden

Video: Software Uploaden
Video: PLC GE software Proficy Machine Edition how to backup and restore project 2024, Mei
Anonim

Als u interessante software heeft waarmee u deze wilt delen, upload deze dan naar internet. Misschien is uw software nuttig voor duizenden gebruikers. Het proces van het downloaden van bestanden kan betaald of gratis zijn. Verdere instructies gaan uit van een gratis download van de geüploade bestanden.

Software uploaden
Software uploaden

Noodzakelijk

  • -Computer;
  • -het internet.

instructies:

Stap 1

Gebruik zo'n nuttige bron als narod.ru. In deze versie is alles vrij eenvoudig. Om software naar narod.ru te uploaden, hoeft u zich niet te registreren. Ga gewoon naar de site en selecteer het tabblad "Uploaden". Open de optie "Bladeren", selecteer het bestand dat u naar de site wilt uploaden en klik op de optie "Openen". Wacht tot het downloaden is voltooid, bevestig de actie met de knop "OK". Kopieer de meegeleverde link, stuur het materiaal naar je vrienden op forums en blogs. Het gebeurt zo dat de bestanden op narod.ru niet worden geüpload. Probeer cookies in uw browser te wissen, controleer het IP-adres, bij voorkeur dynamisch, schakel bestandscaching uit.

Stap 2

Om de tweede methode te gebruiken, moet u zich registreren bij een van de bestandshostingservices. Er zijn veel van dergelijke bronnen, kijk eens naar Letibit of Depositfiles. Houd er rekening mee dat sommige sites het downloaden van bestanden van betaalde bronnen niet accepteren, dupliceer uw software op een van de gratis bestandshostingservices. Letibit en Depositfiles bieden precies zo'n mogelijkheid.

Stap 3

Upload de software dus naar de geselecteerde bestandshostingservice, wacht tot het downloaden is voltooid. Zodra de download is voltooid, kopieert u de verwijzingslink en slaat u deze op. Selecteer vervolgens een site die geschikt is om te publiceren.

Stap 4

U kunt bijvoorbeeld bestanden uploaden naar sites die in het Ukoz-systeem werken. Houd er rekening mee dat u zich hiervoor moet registreren in het systeem. Let op de mogelijkheid om materialen aan de site toe te voegen. Ga vervolgens naar de site onder uw bijnaam, zoek de parameter "Materiaal toevoegen", open een venster met een grafische (visuele) editor. Voeg een link naar de software toe met behulp van het "links"-pictogram, voeg een beschrijving van het product toe, selecteer het juiste lettertype, de locatie van de tekst. Voeg de bijbehorende afbeelding in met behulp van het pictogram "Afbeelding", sla het materiaal op de site op.

Stap 5

Voer uw trefwoorden in, voer ze in de regel "Tags" in, gescheiden door komma's. Tags worden gebruikt voor een betere detectie van software door zoekmachines, dit zijn verzoeken waarvoor het materiaal gevonden zal worden. Bekijk de publicatie in het voorbeeldvenster voordat u het materiaal opslaat.

Aanbevolen: