Hoe De Productcode Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe De Productcode Te Vinden
Hoe De Productcode Te Vinden

Video: Hoe De Productcode Te Vinden

Video: Hoe De Productcode Te Vinden
Video: How to Find Windows 10 Product Key? 2024, Mei
Anonim

De productcode is een soort telefoonidentificatie - elke kleur, elke mobiele wijziging en elk land heeft zijn eigen productcode. De fabrieksproductcode wordt aangegeven op de stickers onder de telefoonbatterijen, maar in sommige gevallen valt deze mogelijk niet samen met de huidige - er zijn een aantal verschillende manieren om de waarde ervan programmatisch te wijzigen.

Hoe de productcode te vinden
Hoe de productcode te vinden

Noodzakelijk

lijst met servicecodes, nutsbedrijf N. A. V. I

instructies:

Stap 1

Het bepalen van de productcode is belangrijk als de eigenaar wil bepalen of zijn mobiel legaal in het land is geïmporteerd - dat wil zeggen, of het "grijs" is en of het bedoeld is voor verkoop op het grondgebied van andere staten.

Stap 2

Voer de speciale servicecode in op het mobiele toetsenbord. Deze methode is beschikbaar voor de meeste fabrikanten en telefoonmodellen. De codes verschillen afhankelijk van de fabrikant van de telefoon.

Stap 3

Download een speciale applicatie, bijvoorbeeld het N. A. V. I.-hulpprogramma, als u de servicecode van een specifieke fabrikant niet kunt vinden. Voer het programma uit en zoek uw telefoonmodel erin. Werkvenster van het N. A. V. I.-hulpprogramma is verdeeld in drie onafhankelijke delen - Producten, Releases, Varianten.

Stap 4

Gebruik de schuifregelaar om het gewenste telefoonmodel te vinden in de lijst Producten. Nadat het gewenste model mobiele telefoon is gevonden, dubbelklikt u erop en verschijnt er een lijst met releases van mobiele telefoons in het veld Releases. Als u er een selecteert, worden productcode-opties voor een specifiek telefoonmerk weergegeven in het veld Varianten.

Stap 5

Er zijn verschillende opties beschikbaar vanwege verschillende productcodes voor de telefoonkleuren en de landen waarvoor ze zijn bedoeld. Om de exacte productcode te bepalen, moet u achtereenvolgens door hun opties in het veld Varianten bladeren en de optie selecteren die past bij de voorwaarden van de gebruiker.

Stap 6

N. A. V. I.-programma maakt verschillende sorteermethoden mogelijk om het proces van het vinden van de gewenste productcode te vereenvoudigen. Boven elk deel van het programmavenster bevindt zich een vervolgkeuzelijst. Het bevat verschillende items - naam, datum, serie. Om telefoonnamen alfabetisch te selecteren, klikt u op het item Naam, om de mobiele telefoons te sorteren op hun releasedatum, selecteert u het item Datum (bovendien worden specifieke datums niet weergegeven, ze bevinden zich in de database van het hulpprogramma zelf), en sorteren op serie wordt uitgevoerd door het item Serie te selecteren.

Aanbevolen: