Gegevens Importeren

Inhoudsopgave:

Gegevens Importeren
Gegevens Importeren

Video: Gegevens Importeren

Video: Gegevens Importeren
Video: Importeren van gegevens 2024, Mei
Anonim

Voor degenen die in het Iris CRM-systeem werken, is het meest relevante probleem het importeren van gegevens uit een Excel-document. Het uitvoeren van een import vereist het instellen van veel waarden die de nauwkeurigheid van de overgedragen gegevens beïnvloeden. Naast het maken van een back-up van uw CRM-database, moet u andere acties uitvoeren in het Iris-systeem.

Gegevens importeren
Gegevens importeren

Noodzakelijk

Gegevens importeren uit een Excel-bestand

instructies:

Stap 1

Om de importprocedure te starten, moet u naar de sectie "Beheer" gaan en het item "Importeren" selecteren. Voor het grootste deel zijn alle importinstellingen die u voor u ziet geschikt voor veel gebruikers, maar soms vereisen ze enige aanpassing.

Stap 2

Wanneer u een bestand met de extensie.xls toevoegt, moet u een nieuwe invoegtoepassing maken. Klik op het item "Toevoegen".

Stap 3

In dit venster kunt u extra opties voor de invoegtoepassing instellen. Om een extra gebruiker aan het systeem toe te voegen, moeten de basisregels in acht worden genomen: de nieuwe gebruiker moet niet alleen zichtbaar zijn voor de beheerder, maar ook voor een andere kring van personen. Deze kring van personen is te zien op het tabblad "Toewijsbare gebruikersrechten" of "Gebruikersgroepen". Hier kunt u ook rechten toekennen aan een nieuw Iris CRM-lid.

Stap 4

Dubbele zoekregels kunnen alleen worden gedefinieerd op het tabblad "Controleren op duplicaten". Alle beschikbare regels voor het vinden van dubbele items worden hier vermeld.

Stap 5

Het is vermeldenswaard dat de regels die voor één tabel zijn gemaakt, het zoeken naar vergelijkbare waarden in een geheel andere tabel niet kunnen beïnvloeden. Het is ook vermeldenswaard dat bij het maken van meerdere regels voor één tabel, de voorwaarde "Of" is ingesteld, aangezien voorwaarden "En/of" kan niet.

Stap 6

Zo verschijnt er een kopie van uw spreadsheet uit het Excel-bestand in het Iris CRM-systeem, waarin alle wijzigingen in de importinstellingen worden doorgevoerd. Tijdens de daaropvolgende import kunt u vertrouwen op de reeds gemaakte instellingenoptie.

Aanbevolen: