Bladwijzers Importeren

Inhoudsopgave:

Bladwijzers Importeren
Bladwijzers Importeren

Video: Bladwijzers Importeren

Video: Bladwijzers Importeren
Video: Export u0026 Import Bookmarks in Google Chrome - 2 Methods 2024, Mei
Anonim

Het maken van een bladwijzer van een favoriete bron in een browser is voor veel internetgebruikers een soort toverstaf. Comfortabel surfen op het net is voor de meeste gebruikers gewoon ondenkbaar zonder bladwijzers. Maar wat als u besluit een andere browser of computer te gebruiken? Moet u weer kostbare tijd verspillen aan het maken van een nieuwe lijst met bladwijzers? Het blijkt dat er een uitweg is. En alles wat u uit de verscheidenheid van het World Wide Web hebt gevist, kan worden geïmporteerd en geëxporteerd tussen browsers of zelfs computers.

Bladwijzers importeren
Bladwijzers importeren

instructies:

Stap 1

Als u een gebruiker van Internet Explorer bent, gaat u, om bewerkingen met bladwijzers uit te voeren, naar het menu "bestand" en vervolgens naar "importeren en exporteren". Kies nu, afhankelijk van uw doelen, een van de volgende items. "Importeren uit een andere browser" - u kunt bladwijzers importeren vanuit elke browser die op uw computer is geïnstalleerd. "Importeren uit bestand" - bladwijzers laden uit een eerder voorbereid bestand. "Exporteren naar bestand" - sla bladwijzers op in een apart bestand, dat naar een USB-flashstation kan worden geschreven en op een andere "pc" kan worden gebruikt.

Stap 2

Bladwijzers beheren in Mozilla Firefox. Open achtereenvolgens in de menubalk: "bladwijzers" - "bladwijzerbeheer" - "importeren en back-uppen". Kies nu voor "importeren uit HTML" of "exporteren naar HTML".

Stap 3

Voor Google Chrome-liefhebbers. Klik in de rechterbovenhoek op het pictogram met een moersleutel - configureren en beheren van Google Chrome. Volgende: "parameters" - "persoonlijk materiaal" - "importeren vanuit een andere browser".

Stap 4

Volg deze stappen voor Opera-gebruikers. In het menu: "bladwijzers" - "bladwijzerbeheer". De bediening is eenvoudig en neemt niet veel tijd in beslag.

Aanbevolen: