Hoe De Basis Te Verhogen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Basis Te Verhogen?
Hoe De Basis Te Verhogen?

Video: Hoe De Basis Te Verhogen?

Video: Hoe De Basis Te Verhogen?
Video: Je aansluiting op het lichtnetwerk en hoe je voltage te verhogen...... 2024, Mei
Anonim

Een database is een verzameling logisch gerelateerde gegevens die worden verwerkt door softwaresystemen en worden gebruikt om te voldoen aan de behoeften van gebruikers aan verschillende soorten informatie. Wanneer de database "crasht", dat wil zeggen, faalt, trek dan niet in paniek je haren uit. Er zijn verschillende manieren om de zaken weer op de rails te krijgen.

Hoe de basis te verhogen?
Hoe de basis te verhogen?

instructies:

Stap 1

Controleer op de aanwezigheid van de basis waarnaar u gaat dumpen. Als er geen is, moet deze worden gemaakt. Onthoud dat de databasedump alleen op dezelfde grootte valt als toen deze werd opgeslagen. De afmetingen van de basis zijn gespecificeerd op het moment van creatie.

Stap 2

Verhoog de basis vanaf de ISQL-opdrachtregel of een willekeurige editor zoals DbArtisan. Overweeg hiervoor de isql-opdrachtregel. Typ bij de startopdrachtprompt c:> isql -Usa -P (wachtwoord, indien aanwezig) - S (standaardservernaam is de huidige computer). Dit zal de prompt 1> oproepen. Typ 1> gebruik master. 2> gaan. 1> laad database NameDB van `c: ???. Dmp`. 2> gaan; / * ------- * / Indien nodig, rol dan de logs op: 1> laad transactie NameDB van `c: ???. Log`. 2> laad transactie NameDB van `c: ???. Log`; 3> laad transactie NameDB van `c: ???. Log`; 4> gaan. / * ------- * /; 1> online database databasenaam. 2> gaan.

Stap 3

Herstel de database vanuit Sybase Central. Ga hiervoor naar de map Databases, klik met de rechtermuisknop op de basiscilinder en klik op herstellen / volgende. Klik op de knop Add / Explicit Dump Device / en specificeer het fysieke pad: `c: ???. Dmp / ok. Klik vervolgens op de knoppen Volgende en Voltooien. Met deze methode blijft de database niet beschikbaar totdat u de opdracht vanuit SQL Advantage> online databasedatabasenaam ervoor uitvoert.

Stap 4

Roep de database op met de opdracht DUMP up. Om dit te doen, typt u op de opdrachtregel dump database akvilon naar "c: /dump_name.dmp", ga dan, typ dan online database databasenaam en ga opnieuw.

Stap 5

Ook kan de database "teruggedraaid" worden. Druk op de Start / Run-knop om een back-up te maken. Typ in het venster dat verschijnt cmd en druk op enter. Typ voor sequentiële autorisatie osql - S (server) –U (login) –P (wachtwoord), voor Windows: osql - S (server) –E. Typ vervolgens het back-upprogramma: 1> backup batabase BASISNAAM naar schijf = `PAD NAAR DE PLAATS WAAR DE BACK-UP ZAL LIGGEN' met stats = 1; 2> gaan; 1> uitgang.

Aanbevolen: