Hoe De Basis Te Lossen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Basis Te Lossen?
Hoe De Basis Te Lossen?

Video: Hoe De Basis Te Lossen?

Video: Hoe De Basis Te Lossen?
Video: Finding the Determinant of a 3 x 3 matrix 2024, Mei
Anonim

De noodzaak om de inhoud van databases op de lokale schijf van uw computer op te slaan, komt vrij vaak voor. Als we het hebben over de gegevens van een internetsite, dan zijn de gegevens blijkbaar opgeslagen in het MySQL-formaat - nu is het de dominante DBMS in de webindustrie. Hieronder vindt u de procedure voor het uitladen van databases uit het MySQL DBMS.

Hoe de basis te lossen?
Hoe de basis te lossen?

instructies:

Stap 1

De beste optie is om de phpMyAdmin online interface te gebruiken. Het wordt door bijna alle hostingproviders aangeboden als een MySQL-databasebeheertool. Bij de eerste stap van het uploaden van gegevens, zou u het gedeelte "Databases" in uw hostingconfiguratiescherm moeten vinden, dat een link naar phpMyAdmin bevat. Open het en ga naar de database waar de te dumpen tabellen zich bevinden. Selecteer de vereiste database in het linkerdeelvenster van de interface.

Stap 2

Ga na het invoeren van de database naar de uploadpagina - klik bovenaan het rechterdeelvenster op de link met de tekst "Exporteren".

phpMyAdmin: ga naar de uploadpagina
phpMyAdmin: ga naar de uploadpagina

Stap 3

In de groep instellingen met de kop "Exporteren" moet u alle te verwijderen tabellen selecteren. U kunt op de link Alles selecteren klikken of er slechts een paar selecteren door op elke gewenste tabel te klikken terwijl u de CTRL-toets ingedrukt houdt.

Stap 4

Kies nu een formaat om de geüploade gegevens op te slaan. Als u van plan bent ze naar een andere SQL-server te uploaden, laat u het SQL-formaat staan en selecteert u het juiste formaat om met gegevens in sommige andere toepassingen te werken.

Stap 5

Als het SQL-formaat is geselecteerd, vink dan in de groep instellingen met de kop "Parameters" de nodige vakjes aan. De belangrijkste hier zijn de instellingen in het gedeelte "Structuur" - een vinkje tegenover het opschrift "ADD DROP TABLE" zal ertoe leiden dat de bestaande tabellen daar met dezelfde namen worden vernietigd voordat gegevens in hun nieuwe opslaglocatie worden geladen. Als u niet wilt overschrijven, maar gegevens wilt toevoegen aan de bestaande, dan moet deze markering worden uitgeschakeld. De optie "Toevoegen INDIEN NIET BESTAAN" heeft een soortgelijk doel - de tabel wordt gemaakt als deze niet bestaat op de nieuwe server, anders worden de gegevens toegevoegd aan de bestaande.

Stap 6

Als u de gegevens in een tekstbestand wilt krijgen, vinkt u het vakje naast "Opslaan als bestand" aan. Zonder zo'n markering worden de gegevens weergegeven in een tekstveld, van waaruit ze kunnen worden gekopieerd en ook in een bestand kunnen worden opgeslagen of op een andere manier kunnen worden gebruikt.

phpMyAdmin: upload instellingen
phpMyAdmin: upload instellingen

Stap 7

Uiteindelijk hoeft u alleen nog maar op de knop "OK" te drukken om de procedure te starten.

Aanbevolen: