Toegang Tot Extern Bureaublad Instellen

Inhoudsopgave:

Toegang Tot Extern Bureaublad Instellen
Toegang Tot Extern Bureaublad Instellen

Video: Toegang Tot Extern Bureaublad Instellen

Video: Toegang Tot Extern Bureaublad Instellen
Video: Instellen Extern Bureaublad 2024, Mei
Anonim

Werken op een computer neemt steeds meer tijd in beslag in ons leven - velen van ons doen ons werk niet alleen op kantoor, maar nemen het werk ook mee naar huis. Om uw workflow te vergemakkelijken, kunt u externe toegang verbinden met het bureaublad van de tweede computer. Hier zijn enkele tips die u mogelijk van pas kunnen komen bij het uitvoeren van deze installatie.

Toegang tot extern bureaublad instellen
Toegang tot extern bureaublad instellen

Noodzakelijk

Om toegang op afstand met een tweede desktop te verbinden, hebt u een speciaal TeamViewer-programma nodig, evenals de ID van de tweede computer en het wachtwoord om toegang te krijgen. In het geval dat u een externe verbinding met uw computer tot stand gaat brengen - deze gegevens zijn bekend, maar als u verbinding moet maken met de computer van uw collega - moet hij deze gegevens vrijwillig verstrekken

instructies:

Stap 1

Download de TeamViewer-software van internet en installeer deze op uw computer. Het is niet moeilijk en duurt maar een paar minuten. Het programma wordt gratis verspreid, het weegt een beetje en is heel gemakkelijk te installeren en te gebruiken.

Stap 2

Schakel het TeamViewer-programma in. In een nieuw venster ziet u informatie over uw computer. Er zal ook een speciale regel zichtbaar zijn in hetzelfde venster, waar u de ID van de tweede externe computer moet invoeren.

Stap 3

Selecteer daarna de methode waarmee de daadwerkelijke verbinding wordt uitgevoerd. Het hulpprogramma TeamViewer biedt verschillende opties om uit te kiezen. Selecteer de optie die je leuk vindt en klik op de knop "Verbinden".

Stap 4

Voer in het nieuwe venster dat wordt geopend het wachtwoord in voor toegang tot de tweede externe computer.

Stap 5

Na alle eerder ondernomen acties, ziet u een nieuw paneel op uw bureaublad - dit wordt het bureaublad van de tweede pc. De externe verbinding is tot stand gebracht, u kunt beginnen met werken.

Stap 6

Externe verbinding maakt het niet alleen mogelijk om met informatie op de tweede computer te werken, maar zelfs om de benodigde documenten en bestanden naar uw pc te downloaden.

Aanbevolen: