Toegang Tot Het Bureaublad Instellen

Inhoudsopgave:

Toegang Tot Het Bureaublad Instellen
Toegang Tot Het Bureaublad Instellen

Video: Toegang Tot Het Bureaublad Instellen

Video: Toegang Tot Het Bureaublad Instellen
Video: Een los beeldscherm aansluiten op je laptop (Windows) + de instellingen 2024, April
Anonim

Het intense werkproces vereist vaak werken op twee computers - werk en thuis. Om ervoor te zorgen dat u niet de benodigde gegevens van kantoor naar huis en terug hoeft te slepen, kunt u externe toegang tot het bureaublad van de tweede computer instellen. Het kost niet veel tijd.

Toegang tot het bureaublad instellen
Toegang tot het bureaublad instellen

instructies:

Stap 1

Selecteer het programma waarmee u met de tweede computer gaat communiceren. Er zijn tegenwoordig veel programma's die dergelijke hulp bieden, en op internet kun je gemakkelijk vinden wat je nodig hebt. Populaire programma's van dit soort omvatten het standaard ingebouwde hulpprogramma van Windows XP en Vista - Remote Desktop Connection, evenals volledig onafhankelijke hulpprogramma's Symantec PCAnywhere, Remote Administrator, UltraVNC, z2 Remote2PC en andere. Voor het eerst kunt u de gratis TeamViewer-software gebruiken. Download dit programma van het netwerk en sla het op uw computer op - het duurt maar een paar minuten.

Stap 2

Voer het hulpprogramma uit. U ziet een nieuw venster op uw bureaublad - het bevat informatie over uw pc. In hetzelfde venster is er een vrije regel waar u de ID van de tweede computer moet invoeren. Als u verbinding maakt met de computer van uw collega of vriend, moet u deze gegevens van hen overnemen.

Stap 3

Bepaal vervolgens op welk principe de aansluiting direct wordt gemaakt. TeamViewer zal u verschillende opties presenteren, selecteer de juiste en klik vervolgens op de knop "Verbinden".

Stap 4

Er wordt een ander venster voor u geopend, voer de volgende geheime informatie in - het wachtwoord voor toegang tot de tweede pc. Deze gegevens moeten ook worden aangeleverd door de eigenaar van de tweede computer.

Stap 5

Nadat u al deze acties hebt uitgevoerd, verschijnt er een nieuw paneel op uw bureaublad - dit is het bureaublad van de externe computer. Toegang tot het bureaublad van de externe computer is geconfigureerd.

Aanbevolen: