De Sjabloon Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Sjabloon Wijzigen
De Sjabloon Wijzigen

Video: De Sjabloon Wijzigen

Video: De Sjabloon Wijzigen
Video: Allegro CMS - Het wijzigen van de sjabloon (vormgeving) 2024, Mei
Anonim

Het ucoz-systeem is een set hulpmiddelen voor het maken van uw eigen website, zelfs voor gebruikers die geen ontwerp- en lay-outvaardigheden hebben. Het bevat een groot aantal sjablonen en blanco's.

De sjabloon wijzigen
De sjabloon wijzigen

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Ga naar de site ucoz.ru, registreer uw eigen pagina, dan moet u de standaard sitesjabloon wijzigen. Om dit te doen, moet u de sjabloon downloaden die u moet installeren. Volg de link https://onlinejob.at.ua/publ/21, selecteer de gewenste sjabloon en download deze naar uw computer.

Stap 2

Upload naar uw site alle bestanden die u nodig hebt om de sjabloon te wijzigen. Dit zijn bestanden in style.css formaat (stylesheet) en een map genaamd Image. De eenvoudigste manier om ze te downloaden is met behulp van het ftp-protocol. Gebruik de FTP-manager, die kan worden gedownload via de link https://onlinejob.at.ua/blog/2009-07-19-12. Upload alle bestanden naar de hoofdmap om de sjabloon te wijzigen.

Stap 3

Ga naar het dashboard van uw site. Selecteer vervolgens de optie "Algemeen" - "Ontwerp" en het menu "Ontwerpbeheer (Sjablonen)". Selecteer in het geopende venster "Pagina-editor" - "Sitepagina's". Daar ziet u de html-code van de homepage van uw eigen site.

Stap 4

Open vervolgens de map die de sjabloon bevat en zoek het tekstbestand "Sitepagina's" dat overeenkomt met de sectie. Vervang de code in de browser door de code in het bestand. Bekijk het resultaat van het vervangen van de sjabloon door op "Opslaan" te klikken en de pagina te vernieuwen. Nadat u de hoofdsjabloon hebt gemaakt, voegt u hier een draadframe toe voor informatie. Klik op "Nieuws toevoegen". Klik vervolgens op "Code bewerken".

Stap 5

Ga naar de map met de sjabloon, zoek het bijbehorende tekstbestand "Wireframe naar de hoofdpagina", kopieer de code ervan naar de browser, sla de wijzigingen op en ververs de hoofdpagina. De homepage-code bevat algemene informatie, deze dient alleen voor tekst en afbeeldingen. U kunt het uiterlijk van de pagina aanpassen, dit vereist html-vaardigheden.

Stap 6

Klik op de knop "Bewerken in beeld" om de pagina te bewerken. Breng de gewenste wijzigingen aan op de startpagina van uw site en sla de wijzigingen op. Sjabloonwijziging is voltooid.

Aanbevolen: