Hoe Asp . Uit Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe Asp . Uit Te Voeren
Hoe Asp . Uit Te Voeren

Video: Hoe Asp . Uit Te Voeren

Video: Hoe Asp . Uit Te Voeren
Video: 2. ASP.net project : Job Portal Part 2 2024, Mei
Anonim

Het ASP-project kan offline worden gestart, maar ook in het netwerk als er een constant draaiende server is. Als je voor de tweede optie kiest, moet je vooraf een plaats op de hosting reserveren.

Hoe asp. uit te voeren
Hoe asp. uit te voeren

Noodzakelijk

  • - constante toegang tot internet;
  • - statisch IP-adres;
  • - ononderbroken stroomvoorziening of ruimte op een server van derden;
  • - Domeinnaam.

instructies:

Stap 1

Neem contact op met uw ISP om u een permanent openbaar IP-adres te geven. Vaak wordt deze dienst tegen betaling aangeboden, de details van de procedure voor de levering ervan worden ook vooraf nagevraagd bij uw provider.

Stap 2

Om een ASP-project uit te voeren, hebt u een vrijwel constante internetverbinding nodig, let daarom bij het kiezen van een provider goed op dit punt, zodat verbroken verbindingen zo min mogelijk optreden. Deze keuze is relevant als je een ASP-project hebt dat veel schijfruimte in beslag neemt.

Stap 3

In dit geval moet u ook zorgen voor de continue werking van de ononderbroken stroomvoorziening. Het is het beste om een bekabelde verbinding te gebruiken bij het aansluiten en een aparte computer waarop andere acties niet parallel worden uitgevoerd.

Stap 4

Als uw ASP-project niet veel weegt of u niet de mogelijkheid heeft om het vanuit huis uit te voeren, gebruik dan de diensten van externe bedrijven om hosting en domeinnaam te huren. Het is het beste om de voorkeur te geven aan betaalde bronnen, omdat deze handiger en betrouwbaarder zijn. Het is absoluut noodzakelijk dat u alleen de werkende configuratie van het project uploadt naar de server, die al eerder door u in de offline modus is gestart.

Stap 5

Als het project niet eens op een computer draait, installeer dan de Apache- of ISS-server. Je kunt ISS vinden in de services en applicaties van het besturingssysteem, de volledige naam van het hulpprogramma is Internet_Information_Services.

Stap 6

Als u om de een of andere reden dit hulpprogramma niet hebt, download het dan van de officiële website van de ontwikkelaar. Om de aspecten van zijn werk in de toekomst beter te begrijpen, moet u zich registreren op speciale sites en forums en periodiek thematische informatie lezen.

Aanbevolen: