Hoe U Uw Computer Kunt Controleren Op Compatibiliteit

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Computer Kunt Controleren Op Compatibiliteit
Hoe U Uw Computer Kunt Controleren Op Compatibiliteit

Video: Hoe U Uw Computer Kunt Controleren Op Compatibiliteit

Video: Hoe U Uw Computer Kunt Controleren Op Compatibiliteit
Video: Uw computer herstellen wanneer Windows 8 niet normaal kan worden opgestart 2024, Mei
Anonim

Soms is het nodig om nieuwe software op een computer te installeren om extra mogelijkheden te hebben en nieuwe functies uit te voeren. Maar helaas zijn niet alle programma's compatibel met verschillende computermodellen. Daarom is het raadzaam om uw computer te controleren op compatibiliteit.

Hoe u uw computer kunt controleren op compatibiliteit
Hoe u uw computer kunt controleren op compatibiliteit

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - software;
  • - beheerdersrechten.

instructies:

Stap 1

Gebruik de wizard Programmacompatibiliteit om te controleren. Om de "Wizard" te openen, moet u een aantal stappen doorlopen. Open het startmenu. Selecteer het tabblad "Configuratiescherm". In het geopende venster klikt u met de linkermuisknop op de optie "Programma's". Er wordt een venster met nieuwe tabbladen voor u geopend. Navigeer naar het tabblad Programma's en onderdelen en selecteer de taak Oude programma's gebruiken met deze versie van Windows. De wizard Programmacompatibiliteit wordt gestart. Volg nu de aanwijzingen van het systeem en lees ze allemaal zorgvuldig door. Klik in het eerste venster na het lezen op "Volgende".

Stap 2

Er wordt een nieuw venster voor u geopend waarin u het vakje moet aanvinken bij de actie die u gaat uitvoeren. Bijvoorbeeld "Selecteer een programma uit de lijst uit de lijst" en klik op "Volgende" (u drukt de hele tijd op deze knop als het systeem erom vraagt). De wizard downloadt alle programma's die op uw computer zijn geïnstalleerd. Selecteer het programma dat u op compatibiliteit wilt controleren in de lijst.

Stap 3

Wanneer een specifiek programma is geselecteerd, selecteert u het besturingssysteem uit de aanbevolen lijst (het wordt geopend zodra u in de vorige stap op de knop "Volgende" klikt). Selecteer vervolgens de weergave-opties voor het programma dat u aan het testen bent en voer de wizard Programmacompatibiliteit uit.

Stap 4

De testresultaten worden weergegeven in een nieuw dialoogvenster met tips over hoe verder te gaan als het programma en de computer incompatibele configuraties hebben. Over het algemeen kunnen we zeggen dat je met het besturingssysteem bijna elk programma kunt testen op compatibiliteit, dus maak je geen zorgen als je nieuwe software wilt installeren. Het is ook vermeldenswaard dat ontwikkelaars vaak parameters specificeren voor programma's die nodig zijn voor de juiste werking van de computer en dit programma.

Aanbevolen: