Hoe Jpg Naar Pdf Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Jpg Naar Pdf Te Converteren
Hoe Jpg Naar Pdf Te Converteren

Video: Hoe Jpg Naar Pdf Te Converteren

Video: Hoe Jpg Naar Pdf Te Converteren
Video: How to Convert JPG to PDF on PC, iPhone u0026 Android 2024, April
Anonim

PDF is een populair elektronisch documentformaat. Het dient als opslagtool voor gedrukte producten en afbeeldingen voor verdere bewerking of weergave. Met behulp van speciale programma's kunt u meerdere afbeeldingsbestanden in jpg-formaat converteren naar pdf.

Hoe naar pdf te converteren
Hoe naar pdf te converteren

instructies:

Stap 1

U kunt het populaire JPEG-naar-PDF-hulpprogramma gebruiken om het afbeeldingsformaat te wijzigen van.

Stap 2

Open het programma via de snelkoppeling op het bureaublad. Geef in het veld JPEG-bestand het pad naar het geconverteerde afbeeldingsbestand op. Geef in het veld Opslaan als een naam en locatie op om het uiteindelijke bestand voor het pdf-document op te slaan.

Stap 3

Druk op de Convert-toets en wacht tot het einde van de conversieprocedure. Nadat het programma is voltooid, kunt u het resulterende bestand openen.

Stap 4

U kunt het grafische pakket Photoshop ook gebruiken om een enkel jpg-bestand naar pdf te converteren. Start het programma en open het gewenste afbeeldingsbestand met de opdracht "Bestand" - "Openen" (Bestand - Open). Roep daarna het menu "Bestand" - "Opslaan als" (Bestand - Opslaan als) op en specificeer de locatie voor de toekomstige pdf. Selecteer Photoshop PDF in de vervolgkeuzelijst Indeling.

Stap 5

Om pdf's met meerdere pagina's te maken, kunt u de hulpprogramma's PDF Creator of.

Stap 6

U kunt een grafische afbeelding ook converteren naar PDF met behulp van tal van online services. U kunt bijvoorbeeld de bron Converteronlinefree gebruiken. Ga naar de convertersite en geef het pad naar het afbeeldingsbestand op in het venster "Afbeelding", klik vervolgens op "Converteren". Sla het resulterende bestand op uw computer op. Je kunt ook een zip-archief converteren met meerdere jpg-bestanden. Ga hiervoor naar het tabblad "Archief" en geef het pad naar het.zip-bestand op. Download na het voltooien van de procedure het resulterende bestand.

Aanbevolen: