Hoe Een Pdf-bestand Naar Jpg Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Pdf-bestand Naar Jpg Te Converteren
Hoe Een Pdf-bestand Naar Jpg Te Converteren

Video: Hoe Een Pdf-bestand Naar Jpg Te Converteren

Video: Hoe Een Pdf-bestand Naar Jpg Te Converteren
Video: Hoe PDF naar JPG te converteren - GRATIS 2024, Mei
Anonim

Het pdf-formaat is bedoeld voor het maken, opslaan en afdrukken van verschillende elektronische documenten. Soms, voordat pdf-bestanden per post worden verzonden of op internet worden gepubliceerd, is het nodig om ze naar een van de grafische formaten te converteren. Tegelijkertijd wordt.

Een pdf-document kan eenvoudig worden geconverteerd naar een afbeelding
Een pdf-document kan eenvoudig worden geconverteerd naar een afbeelding

Conversie zonder speciale programma's

Als u een klein fragment van een document in.

Open nu het resulterende screenshot in een grafische editor en sla het op in het gewenste formaat. Houd er rekening mee dat het beeld wordt verkregen in het RGB-kleurmodel en dat de resolutie hetzelfde zal zijn als de resolutie van de monitor. Dergelijke afbeeldingen zijn niet geschikt voor afdrukken van hoge kwaliteit.

Online services voor het converteren van documenten

Er zijn veel gratis online diensten waarmee u pdf-bestanden naar verschillende formaten kunt converteren. Onder hen is PdF2jpg.net. Om een document te converteren, uploadt u het naar de server, specificeert u de gewenste beeldkwaliteit en klikt u op de knop "PDF converteren naar jpg".

De service is handig omdat er geen beperkingen zijn aan de grootte van het geüploade bestand en er geen registratie vereist is. Het is mogelijk om afbeeldingen van hoge kwaliteit te verkrijgen met een hoge resolutie (tot 300 dpi). U kunt op elk moment de gereedheid van het document controleren en na voltooiing van de conversie ontvangt u een melding per e-mail.

Gratis software-converters

Een van de beste gratis hulpprogramma's om met bestanden te werken en ze naar verschillende formaten te converteren, is PDF-XChange Editor. Om een pdf-document om te zetten in een grafisch formaat, laadt u het in de toepassing en selecteert u in het menu "Bestand" het item "Exporteren". Klik vervolgens op "Afbeelding". Het blijft om de vereiste pagina's te markeren, het formaat en de exportmodus te specificeren. Nadat u elke pagina in een afzonderlijke afbeelding hebt geplaatst, klikt u op Exporteren.

U kunt ook andere gratis applicaties gebruiken. Bijvoorbeeld een eenvoudig programma genaamd PDF naar.

Batch-conversie

Als u pdf-bestanden in batch moet converteren, is het beter om de gratis PDFMate Free PDF Converter op uw computer te installeren. Het is niet moeilijk om met de applicatie te werken. Nadat u het programma heeft gestart, ziet u een dialoogvenster met in de linkerbovenhoek een knop "PDF toevoegen". Gebruik het om de benodigde documenten in het programma te laden. In dit geval wordt een lijst met geüploade bestanden weergegeven in het werkgebied.

Druk op de IMAGE-knop op het onderpaneel. Standaard worden de geconverteerde bestanden opgeslagen in de bronmap. Deze parameter kan indien nodig worden gewijzigd. Om dit te doen, vink je de optie "Aangepast" in de linkerbenedenhoek aan en klik je op de knop "Openen" om een nieuwe locatie te selecteren. Klik nu op de knop "Maken" en het programma begint met het converteren van de bestanden. De voortgang van de conversie wordt weergegeven in de regel "Status". Aan het einde van het proces verandert de status in "Succesvol voltooid".

Totale PDF-converter

Van de betaalde programma's is het hulpprogramma Total PDF Converter een goede keuze voor het werken met pdf-bestanden. Het heeft een gebruiksvriendelijke interface, ondersteunt Russisch en is gemakkelijk onder de knie te krijgen, zelfs door onervaren gebruikers.

In het linkerdeel van het programmavenster bevindt zich een verkenner, met behulp waarvan een document wordt geselecteerd. Hierin wordt alle informatie over het bestand weergegeven: naam, grootte, type, laatste wijzigingsdatum, attributen, titel, auteur, onderwerp, paginagrootte en aantal pagina's.

Klik na het selecteren van het gewenste document op "Convert to JPEG". Bij het converteren van een bestand met meerdere pagina's kan Total PDF Converter één afbeelding maken met alle pagina's of afzonderlijke jpg-bestanden voor elk ervan.

Aanbevolen: