Hoe PDF Naar JPG Te Converteren En Vice Versa

Inhoudsopgave:

Hoe PDF Naar JPG Te Converteren En Vice Versa
Hoe PDF Naar JPG Te Converteren En Vice Versa

Video: Hoe PDF Naar JPG Te Converteren En Vice Versa

Video: Hoe PDF Naar JPG Te Converteren En Vice Versa
Video: How to Convert PDF to Excel 2024, April
Anonim

PDF is een documentformaat dat bestaat uit gescande afbeeldingen met JPG-resolutie. Voor de omgekeerde conversie van PDF naar.

Hoe PDF naar te converteren en vice versa
Hoe PDF naar te converteren en vice versa

PDF naar JPG

Het converteren van documenten van PDF naar.

U kunt Adobe Reader ook downloaden van de officiële website van het Adobe-bedrijf.

Nadat het hulpprogramma is geïnstalleerd, opent u het gewenste bestand in Adobe Reader. Dubbelklik hiervoor met de linkermuisknop op het document. Als PDF niet is gekoppeld aan Adobe Reader, klikt u met de rechtermuisknop op het bestand en selecteert u "Openen met", waar in de lijst met hulpprogramma's die verschijnt, de juiste selecteert.

Klik na het laden van het document op "Bestand" - "Afdrukken" bovenaan het programmavenster. Wijzig in de regel "Naam" van het blok "Printer" de geselecteerde waarde in het item Universal Document Converter met behulp van de vervolgkeuzelijst. Klik op de knop "Eigenschappen", waar u de afdruk- en formaatinstellingen krijgt om het document op te slaan. Klik op "Instellingen laden" linksonder in het venster en selecteer PDF naar JPEG en klik vervolgens op "Openen". Klik OK". Selecteer in het venster "Afdrukken" ook "OK" om de conversieprocedure te starten. Nadat de conversie is voltooid, verschijnen de vereiste JPG-bestanden in de map Mijn documenten - UDC-uitvoerbestanden.

Om documenten met de.jpg-extensie naar.pdf te converteren, kunt u gespecialiseerde online conversieservices gebruiken, zoals convert-my-image of convertonlinefree. Selecteer in de overeenkomstige regel Afbeelding kiezen het afbeeldingsbestand dat u naar PDF wilt vertalen.

Onder de hulpprogramma's voor installatie in het systeem voor conversie, kunnen we

Afhankelijk van de functionaliteit van de dienst kunt u één of meerdere bestanden selecteren. Bij sommige online services kunt u niet alleen JPG, maar ook GIF, PNG, BMP en TIFF converteren naar PDF. Als u bepaalde parameters voor vertaling vanuit een ander formaat wilt aanpassen, kunt u de overeenkomstige opties op de bronpagina gebruiken. Om het niet een tweede keer opnieuw te moeten doen, is het raadzaam om.

Nadat u de instellingen heeft gemaakt, klikt u op de knop "Start" en wacht u tot het einde van de conversieprocedure, waarna een link op het scherm verschijnt om het resulterende PDF-bestand te downloaden. Sla het document op uw computer op om de bewerking te voltooien.

Aanbevolen: