Hoe PDF Naar JPG Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe PDF Naar JPG Te Converteren
Hoe PDF Naar JPG Te Converteren

Video: Hoe PDF Naar JPG Te Converteren

Video: Hoe PDF Naar JPG Te Converteren
Video: Hoe PDF naar JPG te converteren - GRATIS 2024, Mei
Anonim

De meeste elektronische instructies, boeken en tijdschriften zijn in pdf-formaat. Het is vaak nodig om dergelijke documenten naar JPG-formaat te converteren om de tekeningen of diagrammen uit deze boeken en tijdschriften op uw website of voor andere doeleinden te gebruiken. Er zijn verschillende manieren om een PDF-bestand te converteren naar JPG,.

Hoe PDF naar te converteren
Hoe PDF naar te converteren

Hoe een PDF-bestand naar.jpg" Image" />

Adobe Photoshop doet uitstekend werk bij het converteren van PDF naar JPG-bestanden. Het is noodzakelijk in het programma om het document in het venster "PDF importeren" te openen en de gewenste pagina's of afzonderlijke afbeeldingen te selecteren, het bestand in elk formaat te bewerken en op te slaan.

Photoshop is niet op de computer geïnstalleerd, geen probleem - u kunt de converter gebruiken. Runet biedt een breed scala aan vergelijkbare programma's, hier zijn enkele gratis PDF-converters:

- Draagbaar documentformaat;

- AVS-document converteren;

- IJs PDF-converter.

De programma's converteren zowel van PDF-formaat als erin, plakken de bronbestanden in één document en bieden verschillende instellingen aan de uitvoer.

Wilt u uw computer niet volproppen met extra programma's, converteer dan PDF online naar JPG. Het is gemakkelijk en eenvoudig om het te doen - ga naar de site, download het PDF-bestand, druk op "converteren". In 5-10 minuten, afhankelijk van de grootte van het document, produceert het programma JPG-bestanden. U kunt ze pagina voor pagina of als archief downloaden. Top drie populaire online converters:

-

-

-

Hoe afbeeldingen uit PDF te "trekken"?

Soms is het niet alleen nodig om een document te transformeren, maar om er individuele afbeeldingen uit te halen. Als je een of twee foto's nodig hebt, kun je gewoon een screenshot maken van de gewenste pagina of een online converter gebruiken en het bestand vervolgens in een grafische editor verwerken: knip de benodigde foto's uit, bewerk ze tot de gewenste grootte.

U kunt een vergelijkbare procedure uitvoeren met Adobe Reader. Open een document in dit programma, selecteer de gewenste foto's, selecteer het item "maak een foto" in het menu. Open het bestand via het klembord in de verfeditor of een andere, snijd het bij tot de gewenste grootte en sla het op als afbeelding.

Je moet veel werken met tekeningen, schema's, sjablonen in pdf-formaat, installeer het gratis programma "Photoconverter" op je computer. Het programma werkt in batch-modus, heeft hulpmiddelen voor het bewerken, de afbeelding kan worden gedraaid, bijgesneden, vergroot of verkleind.

U kunt Adobe Acrobat ook gebruiken om afbeeldingen uit PDF te exporteren. Dit programma heeft een "image export" functionaliteit. Een eenvoudige, lichtgewicht hulpprogramma PDF Image Extraction Wizard helpt u bij het oplossen van het probleem van het extraheren van afbeeldingen uit PDF. Er zijn veel manieren om PDF-bestanden naar.jpg"

Aanbevolen: