Hoe De Poten (antennes) Op De Processor Uit Te Lijnen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Poten (antennes) Op De Processor Uit Te Lijnen?
Hoe De Poten (antennes) Op De Processor Uit Te Lijnen?

Video: Hoe De Poten (antennes) Op De Processor Uit Te Lijnen?

Video: Hoe De Poten (antennes) Op De Processor Uit Te Lijnen?
Video: How to Boost Processor or CPU Speed in Windows 10 For Free [3 Tips] 2024, Mei
Anonim

Ze zeggen niet voor niets dat de processor het hart van de computer is, hij vereist als niets anders veel aandacht en zorgvuldige behandeling. De naalden van de processor, "poten" genoemd, zijn ongelooflijk dun, wat betekent dat het breken van hun structuur net zo eenvoudig is als het pellen van peren. Eén slordige zet en je moet naar de winkel voor een nieuwe. Maar je kunt proberen die "benen" te herstellen, dat wil zeggen. lijn ze uit en als je alles zorgvuldig doet, zal de processor lang werken.

Hoe de poten (antennes) op de processor uit te lijnen?
Hoe de poten (antennes) op de processor uit te lijnen?

instructies:

Stap 1

De gemakkelijkste en meest succesvolle manier om gebogen "benen" te herstellen, is door een dunne medische naald te gebruiken. Het proces zelf is eenvoudig, u moet de naald voorzichtig op het gebogen "been" van uw processor plaatsen en langzaam terugbrengen naar zijn wettelijke verticale positie. Er moet aandacht worden besteed aan de naald, deze mag in geen geval schuine sneden, afschuiningen, enz. Hebben. Het uiteinde van de naald moet gelijk zijn en de diameter van het gat zo klein mogelijk, anders kan het "been" nog meer worden gebogen of zelfs breken.

Stap 2

Als de schade niet ernstig is, kunnen een of meer kleine schroevendraaiers worden gebruikt. Maar deze methode vereist meer aandacht, omdat de kans op het breken van het "been" van de processor toeneemt. Als het "been" dichter bij de bodem is gebogen, volstaat het om het met een schroevendraaier te repareren en is het probleem opgelost. Maar als het ergens in het midden is gebogen, moet je hulp van buitenaf inschakelen, zodat je de processor zelf kunt vasthouden en je de antennes rustig en nauwkeurig kunt uitlijnen met twee schroevendraaiers (één houdt de bocht vast en de andere buigt de "been" naar een verticale positie).

Stap 3

Een andere niet lastige manier is het uitlijnen met een medisch pincet. Op deze manier is het mogelijk om misschien een niet erg gebogen "been" te herstellen. Je moet het "been" van de processor vanaf de zijkant pakken met zijn platte deel en langzaam, knijpend in het pincet, de antennes buigen.

Aanbevolen: