De Taal Van De Systeeminterface Van Windows 7 Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Taal Van De Systeeminterface Van Windows 7 Wijzigen
De Taal Van De Systeeminterface Van Windows 7 Wijzigen

Video: De Taal Van De Systeeminterface Van Windows 7 Wijzigen

Video: De Taal Van De Systeeminterface Van Windows 7 Wijzigen
Video: How To Change Your Default Keyboard settings in Windows 7 and Vista 2024, Mei
Anonim

Soms kan de standaard geïnstalleerde OS-taal onhandig zijn. In dit geval kan deze worden gewijzigd in een andere. Deze functie is echter niet in elke versie van Windows beschikbaar. Alleen Ultimate- en Enterprise-edities kunnen in meerdere talen worden weergegeven. In Russische lokalisatie worden deze versies "Corporate" en "Maximum" genoemd.

De taal van de systeeminterface van Windows 7 wijzigen
De taal van de systeeminterface van Windows 7 wijzigen

instructies:

Stap 1

Klik op "Start" en ga naar "Configuratiescherm". Klik in het pop-upvenster op het gedeelte "Taal en regionale normen". Zoek op het tabblad "Interfacetaal" en kies degene die je leuk vindt uit de voorgestelde lijst. Wanneer u het besturingssysteem afsluit en vervolgens opent, worden de wijzigingen zichtbaar.

Stap 2

Om de interface voor systeem (gereserveerde) accounts te wijzigen en op het startscherm, in het tabblad "Regionale normen en taal", klikt u op "Geavanceerd" en vervolgens - "Kopieerinstellingen". Het selectievakje "Nieuwe accounts" is verantwoordelijk voor het wijzigen van de interface van de sjabloon voor nieuwe gebruikers en "Systeemaccounts en het welkomstscherm" - voor de startafbeelding en OS-services.

Stap 3

Als de gewenste taal niet wordt gevonden, moet u deze zelf installeren. Ga eerst via de eigenschappen van "Computer" naar Windows Update. Schakel updates in en voer de zoekopdracht uit. Klik aan het einde van het proces op Optionele updates en zoek het pakket voor de gewenste taal. Installeer het en start uw pc opnieuw op. De taal verschijnt in de lijst.

Stap 4

Om de update niet te starten, kunt u het Language Pack of LIP (uitgeklede versie) downloaden van de Microsoft-website. De LIP wordt geïnstalleerd door te dubbelklikken op de linkermuisknop. Taalpakketten - Via Regionaal & Taal in het Configuratiescherm. Selecteer op het tabblad Regio en taal de optie Weergavetaal en klik op Verwijderen of Installeren en volg de instructies in de installatiewizard.

Aanbevolen: