Een Video Spiegelen Op Skype

Inhoudsopgave:

Een Video Spiegelen Op Skype
Een Video Spiegelen Op Skype

Video: Een Video Spiegelen Op Skype

Video: Een Video Spiegelen Op Skype
Video: How To Share Screen on Skype Windows 10 2024, Mei
Anonim

Je stond te popelen om te chatten op Skype, kocht een nieuwe webcam, verbond hem met je computer. Maar hier is het probleem: door de eigenaardigheden van de cameramontage bleek het beeld omgekeerd te zijn. Wanhoop niet; een computer - hoewel een complexe zaak, u kunt er altijd de nodige parameters in configureren.

Een video spiegelen op Skype
Een video spiegelen op Skype

instructies:

Stap 1

Eerst moet u ervoor zorgen dat de camera goed werkt. Zorg er allereerst voor dat het systeem het detecteert. Als dat niet het geval is, gebruikt u de software die bij de camera is geleverd of downloadt u deze van de officiële website van de fabrikant. Wanneer de camera door het systeem wordt gedetecteerd, verschijnt een bijbehorend bericht in de lade.

Stap 2

Start de software, zoek de sectie "Instellingen / Opties" (Opties) of klik op het pictogram met de afbeelding van een sleutel. De interface en functionaliteit van de software is afhankelijk van het model en de fabrikant van de camera. Stel de gewenste video-opties in. Misschien vindt u in het programma een item dat verantwoordelijk is voor het weergeven van een afbeelding in een spiegelbeeld. Sla de wijzigingen op door op OK te klikken.

Stap 3

Als de software deze functie niet heeft, schakelt u Skype in. Klik in het menu op het tabblad Extra en vervolgens op Aanpassen. Er wordt een venster geopend waarin u het item "Video-instellingen" moet selecteren. Klik in het nieuwe venster op de optie "Webcam-instellingen".

Stap 4

Het venster dat wordt geopend, bevat het menu met webcaminstellingen. Het menu voor deze opties is ook onafhankelijk van Skype, het hangt af van het model en de fabrikant van de camera. Zoek de opties Horizontaal spiegelen en Verticaal spiegelen. Selecteer de gewenste optie en sla op met OK.

Stap 5

In de sectie "Video-instellingen" kunt u het resultaat controleren. Als de wijzigingen niet van kracht worden, start u Skype opnieuw.

Stap 6

Soms is een herstart nodig om wijzigingen op te slaan. Voer het uit via het "Start" -paneel of via de Reset-knop op de systeemeenheid. Controleer na het opnieuw opstarten of de instellingen voor de videoweergave zijn gewijzigd. Op een vergelijkbare manier kunt u de instellingen terugzetten of de reflectieparameter wijzigen als u de positie van de webcam hebt gewijzigd.

Aanbevolen: