Hoe De Kaart In De PDA Te Updaten

Inhoudsopgave:

Hoe De Kaart In De PDA Te Updaten
Hoe De Kaart In De PDA Te Updaten

Video: Hoe De Kaart In De PDA Te Updaten

Video: Hoe De Kaart In De PDA Te Updaten
Video: Hoe het probleem op te lossen wanneer u Windows® Update fout 80072efd op Windows® 7 krijgt 2024, Mei
Anonim

Het gebruik van compacte draagbare computers (PDA) bespaart tijd en zenuwen in moeilijke levenssituaties. Dergelijke situaties omvatten oriëntatie op onbekend terrein. Om ervoor te zorgen dat de PDA uw "leidende ster" wordt, is het noodzakelijk om de kaarten erop tijdig te updaten.

Hoe de kaart in de PDA te updaten
Hoe de kaart in de PDA te updaten

instructies:

Stap 1

Garmin Apps behoren tot de meest vertrouwde kaartsystemen ter wereld. Handige GPS-navigatie wordt in PDA-toepassingen gecombineerd met veel nuttige informatie en eenvoudige kaartupdates. U kunt de gratis PDA-applicatie downloaden op de officiële website Garmin.ru. Registratie is vereist om geavanceerde toepassingsopties te installeren.

Stap 2

Om kaarten op uw PDA bij te werken met behulp van de Garmin Maps-applicatie, installeert u deze op uw computer en sluit u uw toestel erop aan via een USB-kabel. Start Garmin-kaarten. Selecteer in het menu Bestand op de taakbalk Laptopsynchronisatie. Bevestig op het apparaat ook de synchronisatie met de personal computer via USB.

Stap 3

Garmin analyseert eerst de kaarten die beschikbaar zijn op de PDA en voegt desgewenst regionale updates toe. Selecteer hiervoor het item "Regio bijwerken" in het menu "Extra". Als uw regio niet in de vervolgkeuzelijst staat, gebruikt u het uitgebreide deelvenster Geolocatie in het menu Alle Garmin. Vul in het daarvoor bestemde veld uw contactgegevens en plaats in (bij voorkeur met exacte coördinaten). Garmin doet er alles aan om de dekking uit te breiden, zodat je snel de kaarten ontvangt die je nodig hebt.

Stap 4

Het gebruik van een kaartservice van een van de populaire zoekmachines kan u volledig de problemen ontnemen die gepaard gaan met het bijwerken van kaarten in de PDA. Yandex. Maps en Google. Maps hebben handige toepassingen voor de meeste besturingssystemen. Bovendien heeft de PDA-applicatie van Yandex gratis GPRS-verkeer voor de Big Three-abonnees (Beeline, MTS, Megafon).

Stap 5

Kaarten van het gebied downloaden in jpeg-formaat en deze vervolgens bijwerken heeft zijn voordelen. Ten eerste hebben een aantal kaarten, vanwege hun specificiteit (voor geologische prospectiespecialisten, economisch, natuurlijk), geen diensten die werken met een PDA. Het blijkt dat de enige manier om ermee te werken op draagbare apparaten is om ze in normaal fotoformaat te downloaden.

Aanbevolen: