Avast Antivirus Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Avast Antivirus Uitschakelen
Avast Antivirus Uitschakelen

Video: Avast Antivirus Uitschakelen

Video: Avast Antivirus Uitschakelen
Video: Avast Antivirus - How to Disable Avast | Turn Off Avast 2024, Mei
Anonim

Avast is een populair antivirussysteem, dat tegenwoordig een van de meest gevraagde producten is om uw computer te beveiligen. Echter, net als elk ander antivirusprogramma, neemt het RAM- en CPU-bronnen in beslag die misschien niet genoeg zijn om veeleisende applicaties uit te voeren. Om geheugen vrij te maken, kunt u uw antivirusbescherming tijdelijk uitschakelen.

Avast antivirus uitschakelen
Avast antivirus uitschakelen

instructies:

Stap 1

Om de antivirus tijdelijk uit te schakelen, kunt u de programma-instellingen gebruiken. Ga naar het Windows-vak, dat zich aan de rechterkant van de onderste startmenubalk bevindt. Het wordt opgeroepen door op het pijlpictogram in het systeemvak te klikken. Door op deze knop te klikken, ziet u het Avast-pictogram.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op het icoon. U ziet een contextmenu voor het beheren van de basisfuncties van het programma. Selecteer Avast-schermen beheren uit de aangeboden opties.

Stap 3

In de lijst met de gegeven parameters kunt u de periode selecteren waarvoor u de toepassingsbeveiliging wilt uitschakelen. U kunt de beveiliging ook deactiveren totdat het systeem opnieuw wordt opgestart of totdat u de beveiliging opnieuw activeert. Selecteer de meest geschikte parameter door met de linkermuisknop op de gewenste regel te klikken.

Stap 4

Er wordt een programmavenster voor u geopend, waarvoor bevestiging van de afsluitbewerking vereist is. Klik op de knop "Ja" om de wijzigingen toe te passen. Het uitschakelen van Avast-beveiliging is voltooid en u kunt uw computer blijven gebruiken.

Stap 5

Als u op de link "Gebruikersinterface openen" klikt in het contextmenu van het Windows-vak, ziet u het Avast-venster. Om de systeembeveiliging opnieuw in te schakelen, klikt u op de knop "Alles verwijderen" of op de link "Inschakelen" in de regel "Schermen uitgeschakeld". Nadat u erop hebt geklikt, kunt u de functies van het programma activeren en de virusbescherming terugzetten op uw computer.

Aanbevolen: