Hoe De Plug-in Uit Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Plug-in Uit Te Voeren
Hoe De Plug-in Uit Te Voeren

Video: Hoe De Plug-in Uit Te Voeren

Video: Hoe De Plug-in Uit Te Voeren
Video: Hoe u Adobe Flash Player in de Chrome-browser kunt inschakelen 2024, Mei
Anonim

Een plug-in is een computerprogramma dat het hoofdprogramma aanvult. Met de plug-in kunt u de mogelijkheden ervan uitbreiden. Meestal wordt het programma gebruikt in populaire Photoshop, het stelt je in staat om veel taken te vereenvoudigen. Lees dus goed hoe u de plug-in moet uitvoeren.

Hoe de plug-in uit te voeren
Hoe de plug-in uit te voeren

instructies:

Stap 1

Er zijn veel plug-ins, eerst moet je de juiste optie voor jezelf kiezen om het programma niet te overbelasten met ongebruikte functies. U kunt een gelicentieerde versie kopen in een computerwinkel of een toepassing downloaden van sites op internet.

Stap 2

Stop bij het programma waarin u geïnteresseerd bent en klik op "downloaden". Als de plug-in naar het archief is gedownload, voer dan het bestand install.exe of setup.exe uit en installeer de toepassing. En als je de plug-in hebt gedownload in de vorm van een installatiebestand, installeer het dan zoals elk standaardprogramma, dan wordt het automatisch geïntegreerd in het hoofdprogramma, bijvoorbeeld in Photoshop.

Stap 3

Als u de plug-in als een bestand in 8bf-indeling hebt gedownload, moet u deze verplaatsen naar de map Plug-Ins, die zich standaard in de map bevindt: C: / Program Files / Adobe / Photoshop CS. Elke keer dat het wordt gestart, doorzoekt het programma de map Plug-Ins. Vervolgens registreert ze de aanvraag bij het hoofdmenu. U kunt het gemakkelijk vinden terwijl u werkt.

Stap 4

Als het hoofdprogramma de actieve plug-in niet ziet, start u deze opnieuw om de toepassing aan het programma toe te voegen. Houd er echter rekening mee dat niet alle filters met verschillende formaten kunnen werken. Veel filters ondersteunen alleen de 8-bits RGB-modus. Als de plug-in in een bepaalde modus niet werkt, is deze gewoon niet beschikbaar in het hoofdmenu.

Stap 5

Onthoud dat u bij het starten van plug-ins de volgende bewerkingen moet uitvoeren: maak een map voor plug-ins, download het programma zelf en maak een filterpagina. Hoe moeilijk het op het eerste gezicht ook lijkt om een extra applicatie te installeren, u moet weten dat de plug-in in de toekomst uw werk in elk programma meerdere keren zal vereenvoudigen.

Aanbevolen: