Een Subwoofer Monteren

Inhoudsopgave:

Een Subwoofer Monteren
Een Subwoofer Monteren

Video: Een Subwoofer Monteren

Video: Een Subwoofer Monteren
Video: How to Install a Subwoofer and Amplifier in a car 2024, Mei
Anonim

Een subwoofer bedekken met materiaal is verre van een gemakkelijke taak, zelfs niet voor degenen die dit al lang doen, aangezien elk model, met zijn eigen kenmerken, een speciale aanpak vereist.

Een subwoofer monteren
Een subwoofer monteren

Noodzakelijk

  • - een standaard set gereedschappen voor het inpakken van subwoofers;
  • - lijm;
  • - schuim rubber.

instructies:

Stap 1

Bepaal precies met welk materiaal u uw subwoofer gaat bedekken. Houd er tegelijkertijd rekening mee dat het uiterlijk veel beter zal zijn als u de behuizing met een laag dun, gelijkmatig schuimrubber lijmt voordat u deze afdekt, denk er daarom ook over na om een bepaalde hoeveelheid van dit materiaal aan te schaffen.

Stap 2

Voordat u schuimrubber op de subwoofer aanbrengt, moet u de behuizing opschuren tot een bijna glad oppervlak, omdat elke oneffenheid zichtbaar zal zijn. Dit is trouwens alleen van toepassing op die gevallen waarin de schuimlaag dun is of helemaal niet. Als u een grote laag neemt, verbergt deze alle onvolkomenheden van het slijpwerk. Hier is het echter de moeite waard om na te denken, wat als u in de toekomst de bekleding in een andere wilt veranderen, dan moet u het werk opnieuw doen. Houd er ook rekening mee dat de lijm het beste hecht op vlakke oppervlakken.

Stap 3

Bedek de subwoofer met het materiaal zodat er zo min mogelijk verbindingen zijn. Het is het beste om houten of metalen hoekpluggen te gebruiken voor het maskeren, maar dit is allemaal niet voor iedereen weggelegd. Verberg de uiteinden en randen van de bekleding in het onderste deel van de koffer, verzeker hun positie, sluit de subwoofer af met een afzonderlijk gestoffeerde hoes.

Stap 4

Gebruik ook een alternatieve optie om gewrichtsproblemen op te lossen. Snijd ze netjes langs de randen om ze gelijkmatig in lengte te houden. Naai de randen van de bekleding met een handnaaimachine met de draad van uw keuze.

Stap 5

Wees erop voorbereid dat u de eerste keer het perfecte resultaat krijgt, dus het is het beste om hulp te zoeken bij een deskundig persoon met ervaring in het veld. Als u niet zeker bent van uw capaciteiten, kunt u het afdekken van de subwoofer het beste toevertrouwen aan een professioneel servicecentrum, want het is eigenlijk een zeer moeilijke taak, zelfs voor degenen die het al vaak hebben gedaan.

Aanbevolen: