Hoe Stickers Af Te Drukken

Inhoudsopgave:

Hoe Stickers Af Te Drukken
Hoe Stickers Af Te Drukken

Video: Hoe Stickers Af Te Drukken

Video: Hoe Stickers Af Te Drukken
Video: ZELF STICKERS MAKEN MET DIT TOFFE APPARAAT! - Printen En Knippen Met Cricut -DIY 2024, Mei
Anonim

In sommige gevallen moeten we de productie van bepaalde zaken automatiseren, bijvoorbeeld het bedrukken van envelopstickers. Stel je voor dat je duizend enveloppen moet ondertekenen, de geadresseerde en de ontvanger moeten hetzelfde zijn. Om niet de hele dag bezig te zijn met het voltooien van deze les, is het noodzakelijk om de taak te automatiseren met behulp van een personal computer.

Hoe stickers af te drukken
Hoe stickers af te drukken

Noodzakelijk

MS Office Word-software

instructies:

Stap 1

U kunt enveloppen of envelopetiketten afdrukken in een van de programma's in de Microsoft Office-suite. Met MS Word kunt u snel, in een paar stappen, stickers maken en deze opsturen om af te drukken. Als u deze software niet hebt, kunt u deze downloaden van de officiële Microsoft-website. Nadat je je product hebt geregistreerd, kun je beginnen met het maken van stickers.

Stap 2

Klik na het starten van het programma op het bovenste menu "Service", selecteer vervolgens het item "Brieven en mailings", selecteer in het menu dat wordt geopend het item "Enveloppen en stickers". Ga in het geopende venster naar het tabblad "Stickers".

Stap 3

Kies een type sticker dat op de lijst staat. U kunt de labelstandaard bewerken in het dialoogvenster Labelopties. Dit venster kan worden opgeroepen door op de knop "Parameters" te klikken. Om terug te keren naar de standaard labelinstellingen, selecteert u Standaard in de vervolgkeuzelijst Sorteren. Klik op OK om het venster Labelopties te sluiten.

Stap 4

De tekst die op uw sticker wordt afgedrukt, moet worden ingevuld in het veld "Adres". Elke regel moet worden beëindigd door op de Enter-toets te drukken. Geef uw tekst uw eigen stijl en opmaak door een lettertype te kiezen en de grootte ervan op te geven. Het lijkt erop dat je nu alleen nog maar op de printtoets hoeft te drukken en dat is alles, maar je zult nog wat instellingen moeten maken.

Stap 5

Klik op de knop "Nieuw" en uw stickers verschijnen in het Word-document in de vorm van gewone tabellen. In dit stadium kunt u de tabel naar wens bewerken, maar houd er rekening mee dat het niet raadzaam is om de grootte van de cellen in deze tabel te wijzigen, de sticker wordt tijdens het afdrukken niet correct weergegeven.

Stap 6

Klik op de knop "Afdrukken" op de werkbalk (printerafbeelding) en wacht tot het afdrukken is voltooid. U kunt deze actie ook uitvoeren door op het menu "Bestand" en vervolgens op "Afdrukken" te klikken. Het wordt aanbevolen dat u probeert af te drukken op concepten en vervolgens op etiketten (concepten zijn onnodige of beschadigde pagina's).

Aanbevolen: