Hoe 2 Pagina's Op Een Vel Af Te Drukken

Inhoudsopgave:

Hoe 2 Pagina's Op Een Vel Af Te Drukken
Hoe 2 Pagina's Op Een Vel Af Te Drukken

Video: Hoe 2 Pagina's Op Een Vel Af Te Drukken

Video: Hoe 2 Pagina's Op Een Vel Af Te Drukken
Video: Salade Zo Vers Voor De Winter. Het zal zo heerlijk zijn om in de winter open te gaan. 2024, April
Anonim

Het MS Word-programma is ontworpen om met elektronische documenten te werken. Naast alle andere functies kunt u met deze applicatie documenten in verschillende formaten en met verschillende schalen afdrukken. Al deze instellingen kunnen worden geselecteerd in het afdrukvenster.

Hoe 2 pagina's op een vel af te drukken
Hoe 2 pagina's op een vel af te drukken

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Printer;
  • - MS Word-programma.

instructies:

Stap 1

Start MS Word om het document af te drukken. Typ de gewenste tekst, formatteer deze. Om meerdere pagina's op één vel af te drukken, drukt u op de toetsencombinatie op het toetsenbord Ctrl + P of selecteert u de menuopdracht "Bestand" - "Afdrukken".

Stap 2

Klik in het dialoogvenster dat wordt geopend, in het item "Schaal", op de pijl en selecteer het vereiste aantal pagina's per vel, bijvoorbeeld 2. Stel andere afdrukinstellingen in (voer het vereiste aantal exemplaren in, specificeer specifieke paginanummers), klik op de knop "OK".

Stap 3

Ga naar het venster "Afdrukken" om het aantal pagina's per vel in te stellen bij het afdrukken. Klik vervolgens op de knop "Eigenschappen", selecteer de optie "Pagina-indeling" en stel het gewenste aantal pagina's in dat op A4-vel moet worden afgedrukt. Het kan 2, 4, 8 of 9 pagina's zijn. Klik op OK en nogmaals op OK.

Stap 4

Installeer de speciale printerdriver om meerdere pagina's per vel dubbelzijdig af te drukken. Download bijvoorbeeld het FinePrint-stuurprogramma van fineprint.com. Hiermee kunt u elektronische documenten afdrukken in de vorm van een brochure, waarbij de vellen automatisch in de juiste volgorde worden gerangschikt wanneer u het document afdrukt.

Stap 5

Installeer het stuurprogramma op uw computer, voer de opdracht "Bestand" - "Afdrukken" uit in Microsoft Word. Selecteer FinePrint voor Printernaam. Bij de eerste start maakt het programma de afdrukinstellingen volgens de specificaties van uw printer. U wordt gevraagd om testpagina's af te drukken en aan te geven welke zijde is bedrukt. Dan kunt u het document als brochure afdrukken.

Stap 6

Voer de opdracht Afdrukken uit in het Word-document, selecteer het geïnstalleerde stuurprogramma in de printernaam en klik op OK. Vink in het FinePrint-venster de optie "Brochure" aan, of selecteer het vereiste aantal pagina's per vel en klik op de opdracht "Afdrukken" in de rechterbovenhoek van het programmavenster. Volg de instructies in de software om het document op beide zijden van het papier af te drukken.

Aanbevolen: