Hoe Winamp-equalizer In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Winamp-equalizer In Te Stellen
Hoe Winamp-equalizer In Te Stellen

Video: Hoe Winamp-equalizer In Te Stellen

Video: Hoe Winamp-equalizer In Te Stellen
Video: Winamp double equalizer 2024, Mei
Anonim

Winamp is een van de meest populaire muziek luisterprogramma's. Onder de functies is het vermeldenswaard de individuele instelling voor elke gebruiker. Met een breed scala aan equalizer-opties kunt u het gewenste geluid bereiken.

Hoe Winamp-equalizer in te stellen
Hoe Winamp-equalizer in te stellen

instructies:

Stap 1

Voer het programma uit. Als de equalizer niet standaard wordt weergegeven, klikt u met de rechtermuisknop op het programmavenster en selecteert u "Grafische equalizer", of gebruikt u de toetsencombinatie Alt + G. Druk op de Aan-knop om het in te schakelen.

Stap 2

Met de mogelijkheden van het programma kunt u de automatische aanpassing van de equalizer gebruiken. Druk hiervoor op de Auto-knop. Het frequentieniveau wordt geregeld door de algoritmen van de applicatie zelf.

Stap 3

Bovendien heeft het programma vooraf voorbereide equalizerinstellingen. Selecteer hiervoor "Presets" - "Laden" - "Blanco". Er wordt een venster geopend met een lijst met voorinstellingen met de naam volgens het muziekgenre (Club, Rock, Dance, Reggae, Klassiek), afspeellocatie (Grote Zaal, Feest, Flat) en apparaattype (Laptopluidsprekers). Selecteer een van de voorinstellingen en klik op Downloaden.

Stap 4

Je kunt het geluid zelf aanpassen. Equalizer in Winamp is tien parameters: 60 Hz, 170 Hz, 310 Hz, 600 Hz, 1 kHz, 3 kHz, 6 kHz, 12 kHz, 14 kHz, 16 kHz. Aanpassing van elk van de frequenties wordt uitgevoerd met behulp van de schuifregelaar. Waarden kunnen worden ingesteld van -12 dB tot +12 dB. Verplaats de corresponderende schuifregelaars voor elke frequentie om het gewenste geluid te verkrijgen. Het toevoegen van lage frequenties zal volume en degelijkheid aan het geluid toevoegen, hoge frequenties zullen het geluid helderder en helderder maken. Het belangrijkste is om een balans te vinden tussen lage, gemiddelde en hoge frequenties.

Stap 5

De resulterende equalizerinstellingen kunnen worden opgeslagen. Selecteer hiervoor "Presets" - "Opslaan" - "Blanco". Voer de gewenste naam in en klik op de knop "Opslaan". Je kunt verder experimenteren met het geluid zonder angst voor de veiligheid van het gemaakte werkstuk. Je kunt het altijd downloaden als je wilt.

Aanbevolen: