Hoe Winamp-radio Af Te Stemmen

Inhoudsopgave:

Hoe Winamp-radio Af Te Stemmen
Hoe Winamp-radio Af Te Stemmen

Video: Hoe Winamp-radio Af Te Stemmen

Video: Hoe Winamp-radio Af Te Stemmen
Video: Using Winamp To Listen To Online Radio Stations 2024, Mei
Anonim

Winamp is een veelgebruikte muziekspeler. Hiermee kunt u niet alleen naar opgeslagen muziekcomposities luisteren, maar ook naar radiostations. U moet echter eerst de instellingen maken.

Hoe Winamp-radio af te stemmen
Hoe Winamp-radio af te stemmen

instructies:

Stap 1

Als je het programma zelf en de afspeellijst niet hebt, download en installeer ze dan. U kunt bijvoorbeeld de map "Gedeelde documenten" selecteren als pad voor het opslaan van bestanden. Open de Winamp-afspeellijst en klik vervolgens op het menu met de naam Afspeellijst beheren erin en selecteer de kolom Afspeellijst openen. Houd er rekening mee dat het beschreven menu zich onderaan het venster bevindt, in de rechterhoek.

Stap 2

Zoek vervolgens in het dialoogvenster dat verschijnt het bestand dat u eerder hebt opgeslagen. Klik erop en klik op de knop "Openen". Na het uitvoeren van deze actie verschijnen de beschikbare radiostations in de lijst van de speler. Je kunt ze allemaal kiezen om te luisteren.

Stap 3

Om nog een item aan de bestaande lijst toe te voegen, opent u uw browser en gaat u naar de site van het gewenste radiostation. Zoek de luisterlink en selecteer vervolgens de tekst. Kopieer het vervolgens door op de toetscombinatie Ctrl + C te drukken of door er met de rechtermuisknop op te klikken en de kolom "Kopiëren" te markeren.

Stap 4

Keer terug naar Winamp en ga naar het menu Toevoegen. Selecteer daarna het item met de naam URL toevoegen. U ziet een venster waarin u de gekopieerde link moet plakken. Klik op de knop Openen.

Aanbevolen: