Hoe Films Te Comprimeren Om Op Schijf Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Films Te Comprimeren Om Op Schijf Te Branden
Hoe Films Te Comprimeren Om Op Schijf Te Branden

Video: Hoe Films Te Comprimeren Om Op Schijf Te Branden

Video: Hoe Films Te Comprimeren Om Op Schijf Te Branden
Video: Excel Pivot Tables van nul tot expert in een half uur + Dashboard! 2024, Mei
Anonim

De film die je leuk vond, is met succes gedownload naar de harde schijf van je computer. De procedure voor het verder opnemen van een bepaald mediabestand is echter niet altijd succesvol genoeg. Feit is dat het zogenaamde dvd-formaat tegenwoordig als het populairst wordt beschouwd. Een film van deze kwaliteit is relatief groot. Een film die u bijvoorbeeld op een verwisselbaar medium (floppydisk) wilt overbrengen om later op uw dvd-speler thuis te bekijken, is niet altijd haalbaar.

Films comprimeren om op schijf te branden
Films comprimeren om op schijf te branden

instructies:

Stap 1

De grootte van de inhoud van het vereiste videobestand kan aanzienlijk groter zijn dan de grootte van de schijf die bedoeld is voor het opnemen van een bepaalde film. Maar dankzij veel goede softwareproducten, waarvan het werkingsprincipe in veel opzichten op elkaar lijkt, kan deze taak worden opgelost. Het is voldoende om de gewenste film in een soortgelijk programma te openen en na verschillende verduidelijkende verzoeken-antwoorden, vooraf gebouwde bedieningsparameters van het programma, evenals een bepaalde hoeveelheid tijd, wordt het "herwerkt" (verkleind).

Stap 2

Sommige hulpprogramma's die speciaal zijn ontworpen om een film te comprimeren om op schijf te branden, hebben aanvullende, even handige functies. Zo hebben DVD Ripper en Ace DVD Backup ook de zogenaamde verwijdering van kopieerbeveiliging. Veel mensen kennen de moeilijkheid bij het kopiëren van de inhoud van een videoschijf met populaire programma's (bijvoorbeeld NERO) - er treedt een softwarefout op. In dit geval maakt de optredende systeemfout het niet mogelijk om het proces van het kopiëren van een schijf met een film die u leuk vindt, met succes te voltooien. Bovendien kunnen programma's, zoals de meeste vertegenwoordigers van deze klasse van software, het videoformaat wijzigen (converteren). Daarom is het relatief eenvoudig om de taak te volbrengen om het volume (de grootte) van de vereiste film te verminderen zonder significant kwaliteitsverlies.

Stap 3

Met deze programma's kunt u ook het videoformaat van elke film converteren, niet alleen voor opnames van hoge kwaliteit op een schijf, maar ook voor meerdere weergaven op verschillende soorten dvd-spelers. Naast dit alles, kunt u met de mogelijkheid om een film te comprimeren om op schijf te branden, meerdere van dergelijke mediabestanden op één verwisselbaar medium "plaatsen". Dit is een soort tijd- en geldbesparing. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke creatieve zelfrealisatie.

Aanbevolen: