Faxpapier Wijzigen

Inhoudsopgave:

Faxpapier Wijzigen
Faxpapier Wijzigen

Video: Faxpapier Wijzigen

Video: Faxpapier Wijzigen
Video: Brother MFC-J5730DW Printer Review (Nederlands) 2024, Mei
Anonim

Geen enkel kantoor kan zonder een faxapparaat, want deze manier van informatieoverdracht helpt perfect bij onderbrekingen van het internet en is gewoon handig voor het overbrengen van verschillende gegevens. Een kantoormedewerker moet in staat zijn om snel en correct papier in een fax te plaatsen als het onverwacht opraakt.

Faxpapier wijzigen
Faxpapier wijzigen

Noodzakelijk

  • - fax apparaat;
  • - faxpapier.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat het papier werkelijk op is en niet is vastgelopen. Kijk hiervoor naar het berichtendisplay - er moet een overeenkomstige inscriptie zijn, bijvoorbeeld "paper off" of een foutcode, waarvan de decodering wordt aangegeven in de gebruiksaanwijzing.

Stap 2

Open de faxklep door op de bijbehorende knop aan de zijkant te drukken. Het wordt automatisch geopend. Binnenin zijn er in de regel instructies voor het verwisselen van papier in de vorm van tekeningen.

Stap 3

Dus, open het deksel, verwijder de kartonnen of plastic buizen die de vorige rol vasthielden en pak de nieuwe uit met een schaar. Vaak is de bovenkant van het faxpapier omwikkeld met een laag inpakpapier, dat aan elkaar is gelijmd om te voorkomen dat de rol afrolt. Maar het komt ook voor dat de punt van de rol zelf is bedekt met lijm. Knip in dit geval na het openen ongeveer 15 centimeter af met een schaar om te voorkomen dat er lijm in het faxapparaat komt. Gebruik altijd speciaal thermisch faxpapier dat overeenkomt met uw faxspecificaties. Welk papier geschikt is voor uw machine, leest u in de gebruiksaanwijzing.

Stap 4

Rol 15-20 centimeter af en plaats het papier in de speciale uitsparing voor papier in plaats van de oude rol, zodanig dat de afgewikkelde punt buiten de machine komt en de rol op het afgewikkelde papier ligt. Zorg ervoor dat het papier niet te strak of te los zit.

Stap 5

Sluit het deksel door aan beide kanten te duwen. Wanneer u dit doet, moet u een klik horen. Druk op de startknop en wacht een paar seconden terwijl de fax de nieuwe rol herkent en een bericht weergeeft dat hij klaar is voor gebruik. Als dit bericht niet verschijnt, is het papier niet correct geplaatst. Open in dit geval het deksel opnieuw en voer alle manipulaties opnieuw uit.

Aanbevolen: