Hoe De Coördinaten Van De Muis Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Coördinaten Van De Muis Te Achterhalen?
Hoe De Coördinaten Van De Muis Te Achterhalen?

Video: Hoe De Coördinaten Van De Muis Te Achterhalen?

Video: Hoe De Coördinaten Van De Muis Te Achterhalen?
Video: Hoe was het om 2 jaar lang samen te wonen? 2024, Mei
Anonim

Om de huidige coördinaten van de muis te bepalen, worden speciale hulpprogramma's gebruikt die kunnen worden gedownload van internet. U kunt dergelijke programma's ook zelf schrijven.

Hoe de coördinaten van de muis te achterhalen?
Hoe de coördinaten van de muis te achterhalen?

Noodzakelijk

Win Spy-programma

instructies:

Stap 1

Om de coördinaten van de locatie van de muis op een bepaalde positie van het beeldscherm in te stellen, gebruikt u hulpprogramma's van derden die beschikbaar zijn om van internet te downloaden, bijvoorbeeld het nnCron-programma. Het stelt u ook in staat om de klasse van het object waarop de aanwijzer zich bevindt te achterhalen, informatie in te stellen over de hoofd- en onderliggende vensters.

Stap 2

Controleer voor de installatie het bestand op virussen. U kunt dit hulpprogramma het beste downloaden via de volgende link: https://www.nncron.ru/download_ru.shtml. Je kunt ook analoge programma's gebruiken die dezelfde plannerfuncties uitvoeren, nadat je ze hebt gedownload van de officiële website van de ontwikkelaar.

Stap 3

Voer het programma uit dat u hebt geïnstalleerd en voer het hulpprogramma WinSpy uit, waarmee u de coördinaten van de muis op het scherm kunt bepalen. Zorg ervoor dat u zich eerst vertrouwd maakt met de interface van dit hulpprogramma en de functies van het hoofdprogramma als geheel.

Stap 4

Houd er bij het gebruik van analoge programma's rekening mee dat er nogal wat programma's afzonderlijk zijn die coördinaten volgen. Meestal maken ze deel uit van de software die bepaalde functies van controle en bewaking van een personal computer uitvoert.

Stap 5

Je kunt ze ook zelf schrijven als je programmeervaardigheden en speciale hulpprogramma's voor het schrijven van code hebt, maar het is het beste om kant-en-klare programma's te gebruiken om geen tijd te verspillen.

Stap 6

Als u een op zichzelf staand programma voor het volgen van cursors vindt, controleer het dan op schadelijke code voordat u het installeert, aangezien dergelijke hulpprogramma's vrij zeldzaam zijn, afgezien van andere. Vergeet ook niet om regelmatig de lijst met geïnstalleerde programma's op Trojaanse paarden te controleren.

Aanbevolen: