Coördinaten Invoeren

Inhoudsopgave:

Coördinaten Invoeren
Coördinaten Invoeren

Video: Coördinaten Invoeren

Video: Coördinaten Invoeren
Video: Invoeren coordinaten 2024, Mei
Anonim

De locatiecoördinaten worden mogelijk niet herkend wanneer ze in een zoekmachine worden ingevoerd. Laat u altijd leiden door de bijzonderheden van de service, aangezien deze kunnen variëren.

Coördinaten invoeren
Coördinaten invoeren

Noodzakelijk

Internet toegang

instructies:

Stap 1

Om de coördinaten van een specifieke locatie op online kaarten in te voeren, voert u de breedte- en lengtegraadwaarden in de zoekbalk in. Voor de meest nauwkeurige resultaten converteert u seconden naar fracties van minuten, aangezien sommige services ze niet kunnen herkennen. Hoe meer decimalen er zijn, hoe groter de kans dat u een gedetailleerdere kaart krijgt. De gegevens worden ingevoerd in het zoekvak van Google, Yandex of een andere zoekmachine die u gebruikt, in het gedeelte "Kaarten".

Stap 2

Om de exacte coördinaten van de locatie van een bepaald object van belang te verkrijgen, zoekt u het exacte adres op en voert u het vervolgens in de regel van de zoekmachine in die u gebruikt. In het gedeelte "Kaarten" wordt informatie over coördinaten weergegeven.

Stap 3

Gebruik het bijbehorende menu van de software om de coördinaten van een specifiek object in de navigator in te voeren. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de apparatuur die u gebruikt en de geladen kaarten, u informatie van verschillende nauwkeurigheid kunt ontvangen.

Stap 4

Probeer de meest gedetailleerde kaarten voor uw navigator te gebruiken, vooral kaarten van het gebied dat u vaak bezoekt. Als u niet tevreden bent met de kaarten in uw navigator, vervangt u deze en wijzigt u indien nodig de apparaatsoftware. Houd er rekening mee dat veel van deze items niet gratis zijn, en om ze te downloaden en bij te werken, moet u mogelijk online betalingsopties hebben.

Stap 5

Let bij het kiezen van kaarten en software voor uw navigator ook op het juiste apparaatmodel. Als u een telefoonnavigator gebruikt, kunt u veel gemakkelijker door de selectie navigeren. Gebruik geen gehackte programma's voor uw navigator en probeer de voorwaarden van het contract met de ontwikkelaar niet te schenden.

Aanbevolen: