Sneltoetsen Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Sneltoetsen Uitschakelen
Sneltoetsen Uitschakelen

Video: Sneltoetsen Uitschakelen

Video: Sneltoetsen Uitschakelen
Video: TOP 10 SNELTOETSEN DIE JE EERDER HAD MOETEN WETEN! 🤓 2024, Mei
Anonim

De procedure voor het uitschakelen van sneltoetsen of sneltoetsen kan om verschillende redenen vereist zijn voor een gebruiker van een computer met Windows. De oplossing voor het probleem kan worden gevonden door de systeemregistervermeldingen te bewerken.

Sneltoetsen uitschakelen?
Sneltoetsen uitschakelen?

instructies:

Stap 1

Om alle sneltoetsen in Windows te blokkeren (behalve de combinaties Win en L en Win en U), roept u het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en gaat u naar het dialoogvenster "Uitvoeren". Typ regedit in de regel "Openen" en bevestig de lancering van het hulpprogramma Register-editor door op de knop OK te klikken.

Stap 2

Vouw de tak HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesExplorer uit en maak een nieuwe DWORD-tekenreekswaarde met de waarde 1. Sluit het editorhulpprogramma en start het systeem opnieuw op om de wijzigingen toe te passen.

Stap 3

Om alle mogelijke combinaties van de Win-toets uit te schakelen, keert u terug naar het hoofdmenu Start en gaat u naar Alle programma's. Vouw de link "Accessoires" uit en start de toepassing "Opdrachtprompt". Typ gpedit.mac in het tekstvak van de Windows-opdrachtinterpreter en bevestig het starten van het hulpprogramma Groepsbeleid-editor door op de functietoets Enter te drukken.

Stap 4

Open de link "Gebruikersconfiguratie" in het geopende editorvenster en ga naar het gedeelte "Beheersjablonen". Vouw Windows Componenten uit en open Windows Verkenner. Selecteer het beleid Windows Key + X Keyboard Shortcuts uitschakelen en selecteer Inschakelen. Sluit het hulpprogramma Groepsbeleid-editor af en start het systeem opnieuw op om de wijzigingen toe te passen.

Stap 5

Als u sneltoetsen in Google Desktop wilt uitschakelen, gaat u terug naar het hoofdmenu Start en gaat u opnieuw naar het dialoogvenster Uitvoeren. Typ regedit op de regel Openen en start de Register-editor door op OK te klikken.

Stap 6

Vouw de tak HKEY_CURRENT_USERSoftwareGoogleGoogleDesktopPreferences uit en maak een nieuwe tekenreeksparameter met de naam hot_key_flags. Vouw de gemaakte parameter uit door erop te dubbelklikken en geef er de waarde 0 aan. Sluit de editor af en start Google Desktop opnieuw om de aangebrachte wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: