Een Tweede Videokaart Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Tweede Videokaart Aansluiten
Een Tweede Videokaart Aansluiten

Video: Een Tweede Videokaart Aansluiten

Video: Een Tweede Videokaart Aansluiten
Video: Hoe bouw ik een videokaart in mijn computer? 2024, Mei
Anonim

Als je favoriete game of software de kracht van de bestaande videokaart mist, kun je proberen een tweede in het systeem te installeren. Bij het installeren van twee videokaarten is het noodzakelijk om de doelen die in dit geval worden nagestreefd duidelijk te begrijpen, tk. het eindresultaat heiligt in dit geval niet altijd de middelen.

Een tweede videokaart aansluiten
Een tweede videokaart aansluiten

instructies:

Stap 1

Om twee videokaarten te combineren, moet u voor de daaropvolgende weergave van het beeld op het beeldscherm een speciale adapter aanschaffen (deze kan worden gekocht bij een computerwinkel met een groot assortiment goederen). In dit geval zijn ze bij het installeren van twee videokaarten verbonden door een adapter, waarop op zijn beurt de monitor is aangesloten.

Stap 2

Let er bij het aansluiten van twee identieke videokaarten op dat het moederbord twee AGP- of PCE-Express-aansluitingen heeft. Als er slechts één connector is, is het niet mogelijk om twee even krachtige kaarten te installeren. Als tweede videokaart kunt u echter een kaart met een PCI-slot gebruiken, maar u kunt op deze manier geen significante prestatieverbetering bereiken, omdat in dit geval wordt de capaciteit van de PCI-kaart niet gebruikt (alleen het volume wordt gebruikt).

Stap 3

Als uw moederbord twee PCI-Express-slots heeft en u geen grafische kaart hebt geïnstalleerd, kunt u nVIDIA SLI-technologie gebruiken. Met deze technologie bereik je maximale prestaties bij gebruik van twee videokaarten en kun je al speciale kant-en-klare sets van twee videokaarten kopen.

Stap 4

Als het je doel is om een tweede monitor op je computer aan te sluiten, dan is de installatie van een tweede videokaart hoogstwaarschijnlijk niet nodig. Alle moderne videokaarten zijn voorzien van een tweede video-uitgang.

Aanbevolen: