Een Tweede Scherm Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Tweede Scherm Aansluiten
Een Tweede Scherm Aansluiten

Video: Een Tweede Scherm Aansluiten

Video: Een Tweede Scherm Aansluiten
Video: Instructie werken met 2 beeldschermen (laptop en losse beeldscherm) 2024, Maart
Anonim

Dankzij de mogelijkheden van moderne computers kunt u meer dan één beeldscherm op deze apparaten aansluiten. Gewoonlijk wordt het aantal extra schermen alleen beperkt door het aantal kanalen dat bedoeld is voor videosignaaloverdracht.

Een tweede scherm aansluiten
Een tweede scherm aansluiten

instructies:

Stap 1

Begin met het kiezen van een tweede beeldscherm. In dit geval kunt u niet alleen een computermonitor gebruiken, maar ook een lcd- of plasma-tv. Deze apparaten zijn in staat een hoge beeldkwaliteit te leveren, wat voor veel gebruikers belangrijk is. Computervideoadapters zijn in de regel uitgerust met poorten die zijn ontworpen voor het verzenden van analoge en digitale signalen. Selecteer een beeldscherm met de juiste video-invoerpoort.

Stap 2

Zoek de juiste kabel om de grafische kaart van uw computer op het geselecteerde beeldscherm aan te sluiten. Er kunnen extra adapters worden aangesloten om te communiceren tussen verschillende poorten. Houd er rekening mee dat dergelijke apparaten de beeldkwaliteit verminderen, dus het is beter om ze niet te gebruiken, tenzij dit absoluut noodzakelijk is. Sluit de systeemeenheid aan op het geselecteerde display.

Stap 3

Zet uw computer aan en wacht tot deze is opgestart. Hoogstwaarschijnlijk wordt het tweede display automatisch door het systeem gedetecteerd. Als dit niet is gebeurd, open dan het menu "Verbinden met een extern beeldscherm". Het bevindt zich in het menu Uiterlijk en persoonlijke instellingen. Klik op de knop Zoeken naast de afbeelding van uw beeldscherm. Nadat u het tweede scherm hebt gedefinieerd, stelt u beide monitoren in om samen te werken.

Stap 4

Geef het scherm op waarop actieve programma's in eerste instantie worden geopend. Selecteer de grafische afbeelding en activeer de hoofdfunctie Maak dit scherm. Als u uw monitoren wilt gebruiken om synchroon met verschillende toepassingen te werken, selecteert u de optie Scherm uitvouwen. Met dit samenwerkingsschema voor beeldschermen kunt u meerdere toepassingen op volledig scherm tegelijkertijd uitvoeren, waardoor u er gemakkelijker mee kunt werken.

Aanbevolen: