Waar Een Gebruikte Computer Verkopen?

Inhoudsopgave:

Waar Een Gebruikte Computer Verkopen?
Waar Een Gebruikte Computer Verkopen?

Video: Waar Een Gebruikte Computer Verkopen?

Video: Waar Een Gebruikte Computer Verkopen?
Video: Vinted toch niet zo makkelijk? 2024, Mei
Anonim

Een oude computer blijkt vaak overbodig na aanschaf van een nieuwe, dus de eigenaren van het apparaat zoeken naar mogelijkheden waar ze de apparatuur kunnen verkopen. Een pc van zelfs een zeer verouderd model is best haalbaar met een kleine winst.

Waar een gebruikte computer verkopen?
Waar een gebruikte computer verkopen?

instructies:

Stap 1

Zoek computerwinkels die oude computers accepteren in ruil voor nieuwe. Dit geeft je meestal een grote korting als je nieuwe hardware koopt, en dit is een goede gelegenheid om je computer te upgraden als je dat nog niet hebt gedaan. Bovendien kopen sommige winkels zelfs computers voor onderdelen en verkopen ze vervolgens via gebruikte catalogi.

Stap 2

Bied uw computer aan bij een servicecentrum of werkplaats. Werknemers van het bedrijf zullen het inspecteren, en als ze het geschikt achten voor gebruik in hun werk (bijvoorbeeld andere computers van hetzelfde merk repareren, hun componenten vervangen, enz.), zullen ze het voor een bepaald bedrag van u kopen, die vaak klein blijkt te zijn.

Stap 3

Plaats een advertentie voor de verkoop van een computer in kranten, op speciale sites. Je kunt het op sociale netwerken plaatsen of op papier in de stad plaatsen. Als de computer in goede staat is en u de juiste prijs opgeeft, zullen er na verloop van tijd kopers zijn aan wie u het apparaat voor contant geld kunt verkopen.

Stap 4

Verkoop het toestel aan je vrienden, familie of gewoon kennissen. Misschien heeft een van hen dringend een computer nodig, en de nieuwigheid doet er niet toe. Als er nog steeds geen kopers zijn, kan er vanaf een pc een mooi cadeau worden gedaan.

Stap 5

Probeer uw computer als afzonderlijke componenten te verkopen. Reserveonderdelen kunnen hun klanten zelfs sneller vinden dan het hele apparaat als geheel, omdat verschillende computercomponenten vaak defect raken en dringend moeten worden vervangen. Zoek een koper voor hen op dezelfde manier als in de bovenstaande stappen.

Stap 6

Neem contact op met scholen, universiteiten, kringen en secties, bibliotheken in uw stad. Computerapparatuur is in sommige instellingen vrij schaars en de administratie kan uw computer voor een bepaald bedrag inwisselen. Het is echter beter om de computer aan de kinderen te schenken om hen te helpen bij hun studie.

Aanbevolen: