Een 3D-model Verkopen?

Inhoudsopgave:

Een 3D-model Verkopen?
Een 3D-model Verkopen?

Video: Een 3D-model Verkopen?

Video: Een 3D-model Verkopen?
Video: Importing Actual 3D Models From Google Maps 2024, April
Anonim

3D-modellering is zeer nauwgezet, maar tegelijkertijd interessant en goed betaald werk, en iedereen is vrij om te kiezen hoe hij beloningen voor zijn werk ontvangt. Iemand krijgt een baan in een ontwerpstudio en krijgt een vast salaris, iemand leeft van de winst uit eigen projecten, en iemand geeft er de voorkeur aan freelancer te zijn, alleen te modelleren wat hij leuk vindt en het voltooide werk te verkopen.

Een 3D-model verkopen?
Een 3D-model verkopen?

Noodzakelijk

Computer, kant-en-klaar 3D-model, betrouwbare netwerktoegang, internetportemonnee, accounts op uitwisselingen van 3D-modellen

instructies:

Stap 1

Probeer uw 3D-model te verkopen op een van de vele websites die speciaal voor dit doel zijn gemaakt, zoals turbosquid.com, presto3d.com of tutorials3d.com. Het belangrijkste is om zelf te bepalen hoe uw creatie kopers kan interesseren, want tegenwoordig zijn duizenden vergelijkbare modellen gratis en gratis toegankelijk op internet, en het is geen feit dat waar u om geld vraagt, niet alleen beter, maar verschilt in ieder geval van veel andere werken. In dit geval is er een te groot risico om tijd te verspillen en met niets achter te blijven.

Een 3D-model verkopen?
Een 3D-model verkopen?

Stap 2

Op freelancebeurzen zoals freelance.ru, free-lance.ru of weblancer.net is er veel vraag naar 3D-modelleringsdiensten. Als je daar dus een kwalitatief hoogstaand en aantrekkelijk portfolio aanmaakt, is het goed mogelijk dat je modellen worden opgepikt. Zelfs als dit niet gebeurt, zult u met het juiste niveau van werk en de toepassing van enige inspanningen van uw kant een waardige en vaste klant vinden.

Een 3D-model verkopen?
Een 3D-model verkopen?

Stap 3

Dien foto's van uw werk in bij bronnen voor 3D-modellering. Er zijn heel vaak mensen die goede modellen nodig hebben voor heel behoorlijk geld.

Een 3D-model verkopen?
Een 3D-model verkopen?

Stap 4

Het is ook zeer winstgevend om niet zozeer de modellen zelf, maar hun afbeeldingen via fotobanken te verkopen. Het mooie van deze methode ligt in het feit dat het model vanuit verschillende hoeken en in verschillende scènes kan worden vastgezet, d.w.z. haal meerdere unieke foto's uit één werk. Veel mensen maken expres modellen om op deze manier winst te maken.

Aanbevolen: