Een Printer Verkopen?

Inhoudsopgave:

Een Printer Verkopen?
Een Printer Verkopen?

Video: Een Printer Verkopen?

Video: Een Printer Verkopen?
Video: Hoeveel printen we op kantoor? 2024, Mei
Anonim

Om een printer te verkopen, is verlangen alleen niet genoeg. Het is noodzakelijk om een competente advertentie op te stellen, de printer goed voor te bereiden op de verkoop en u voor te bereiden op een ontmoeting met klanten.

Een printer verkopen?
Een printer verkopen?

instructies:

Stap 1

Voordat u uw printer verkoopt, dient u deze vooraf te verkopen. Om dit te doen, moet u het uiterlijk opruimen, de werking van de componenten controleren, de integriteit van de kabels waarmee de printer op de computer is aangesloten. Zorg ervoor dat u de doos, de documenten voor het apparaat en de gebruiksaanwijzing hebt. De complete kit is aantrekkelijker voor potentiële kopers.

Stap 2

Plaats een advertentie voor de verkoop van uw printer. Een optie zou een gratis advertentiekrant kunnen zijn. Geef het merk van de verkochte printer aan, het model, beschrijf in meer detail de staat waarin deze zich bevindt. Geef desgewenst aan waarom u de printer verkoopt. Ook is het raadzaam om direct de prijs te bepalen en aan te geven. Als u uitgaat van een mogelijke onderhandeling - schrijf hierover. Dergelijke advertenties zijn informatiever, waardoor u alleen gebeld kunt worden door degenen die specifiek geïnteresseerd zijn in uw aanbod.

Stap 3

Een andere mogelijkheid voor het plaatsen van een advertentie is internet. Het biedt een breed veld voor actie. Plaats een advertentie voor de verkoop van de printer op uw pagina op het sociale netwerk, in uw blog. Een goede optie zou zijn om op verschillende populaire stadsforums te posten in thematische secties. Ten eerste neemt de efficiëntie toe - informatie over de verkoop verschijnt onmiddellijk, het is niet nodig om te wachten op de uitgave van de krant. Ten tweede kan uw advertentie worden gelezen door een groot aantal geïnteresseerde gebruikers.

Stap 4

Beantwoord bij een ontmoeting met een potentiële koper alle vragen naar waarheid en duidelijk. Demonstreer de prestaties van de printer die wordt verkocht. Als er visuele gebreken of storingen zijn, meld dit dan eerlijk. Het zal veel onaangenamer zijn als het later wordt onthuld. Dan zullen ze hoogstwaarschijnlijk geen printer van je kopen: het is niet bekend wat je nog meer voor de koper verbergt. Wees moedig. Als u vindt dat de prijs aanzienlijk ondergewaardeerd is, kunt u beter weigeren te verkopen. Er zal zeker minstens één eerlijke koper zijn.

Aanbevolen: