Hoe Sound Forge Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Sound Forge Te Activeren
Hoe Sound Forge Te Activeren

Video: Hoe Sound Forge Te Activeren

Video: Hoe Sound Forge Te Activeren
Video: how to install and activate sony Sound Forge Pro 10 2024, Mei
Anonim

Sound Forge is een van de populaire audio-editors. Deze applicatie is een commerciële en activering is vereist na de eerste lancering. Er zijn verschillende opties voor de uitvoering ervan.

Hoe Sound Forge te activeren
Hoe Sound Forge te activeren

instructies:

Stap 1

Wanneer u het programma voor de eerste keer start, ziet u een venster waarin u wordt geïnformeerd over de noodzaak om het product voor elke gebruiker te registreren. Klik na het bekijken van de informatie op Volgende. In het volgende venster wordt u gevraagd om een van de items te selecteren: werk met een proefversie of voer een serienummer in. Selecteer de tweede optie en voer het nummer in het daarvoor bestemde veld in. Klik daarna op de knop "Volgende".

Stap 2

Het volgende venster verschijnt, waarin u een van de opties voor verdere registratie moet selecteren. De eerste optie is om online te registreren. De tweede is om te registreren met een andere computer.

Stap 3

Als uw computer internettoegang heeft, kiest u voor online registratie. Vul in het volgende venster de velden in door geldige informatie in te voeren. De velden voornaam, achternaam, e-mail en land zijn vetgedrukt. Voer de juiste waarden in. Velden met betrekking tot adres, bedrijf, postcode zijn optioneel - u kunt ze naar wens invullen.

Stap 4

In hetzelfde venster hieronder ziet u twee items. Als u de laatste informatie over Sony Creative Software-producten wilt ontvangen, vink dan het vakje naast het eerste item aan. Klik vervolgens op de link Privacybeleid. Lees de informatie die verschijnt. Als u akkoord gaat met de gepresenteerde voorwaarden, vinkt u het vakje naast het tweede item aan. Klik daarna op de knop "Voltooien". Er wordt verbinding gemaakt met de server, waardoor het programma wordt geactiveerd.

Stap 5

Als uw computer geen toegang tot internet heeft, selecteert u registreren met een andere computer. Lees de informatie die in het volgende venster verschijnt en klik nogmaals op "Volgende". Vul in het volgende venster uw gegevens in, lees het privacybeleid, vink de juiste vakjes aan en klik op de knop "Volgende".

Stap 6

Selecteer een locatie op uw computer om het registratie-html-bestand op te slaan. Klik op de knop Opslaan. Kopieer het bestand naar een computer met internettoegang. Dubbelklik op deze computer op het bestand en klik op de knop Verzenden. Er wordt een activeringscode verzonden naar het e-mailadres dat in het bestand is opgegeven. Klik op een pc met Sound Forge op de knop "Volgende" en voer de ontvangen activeringscode in het bijbehorende venster in. Klik op de knop "Voltooien".

Aanbevolen: