Hoe Het Programma Te Weten Te Komen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Programma Te Weten Te Komen
Hoe Het Programma Te Weten Te Komen

Video: Hoe Het Programma Te Weten Te Komen

Video: Hoe Het Programma Te Weten Te Komen
Video: Day Traden - Welke software heb je nodig? 2024, Mei
Anonim

Om erachter te komen welk programma momenteel of enige tijd geleden toegang heeft tot het register, kunt u het speciale RegMon-hulpprogramma gebruiken. De naam van het programma bevat een afkorting voor de zin Register Monitor. Het controleert registerwijzigingen door gegevens op te slaan in een logbestand. Het hulpprogramma is gratis beschikbaar en kan gratis worden gedownload op de website van de ontwikkelaar.

Hoe het programma te weten te komen
Hoe het programma te weten te komen

Noodzakelijk

RegMon-software

instructies:

Stap 1

Voer het RegMon-programma uit. Druk op de toetsencombinatie Crtl + L. In het geopende RegMon Filter-venster ziet u 3 velden: Opnemen, Uitsluiten, Markeren. Voer in het veld Opnemen de naam in van de toepassing die u in RegMon wilt controleren. Als u de exacte naam van de toepassing niet weet, klikt u met de rechtermuisknop op het toepassingspictogram en selecteert u Eigenschappen. Ga in het geopende venster naar het tabblad "Snelkoppeling", kopieer de bestandsnaam uit het veld "Object". Nadat u de bestandsnaam in het Regmon Filter-venster hebt ingevoerd, klikt u op de knop "OK".

Stap 2

Klik op het menu Bewerken en selecteer vervolgens Weergave wissen. Het hoofdprogrammavenster wordt gewist. Voer de applicatie uit. Het hoofdvenster van het programma toont veel gegevens over de toegang van het programma tot het register van het besturingssysteem.

Stap 3

Wanneer u de experimentele toepassing sluit in het hoofdvenster van RegMon, zult u nieuwe registersleutels zien verschijnen, die worden weergegeven wanneer u deze toepassing sluit. Blader door de lijst met alle toetsen en vind frequente herhalingen - dit is de toets waarnaar de toepassing voortdurend verwijst. Als dit een standaardprogramma van het Windows-besturingssysteem is, ziet het pad naar de sleutel er als volgt uit HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionApplets. In deze toets slaan programma's hun instellingen op.

Stap 4

Alle sleutels kunnen worden geëxporteerd naar Excel- en Access-bestanden voor gedetailleerde analyse of verificatie.

Aanbevolen: