Een Tafel Draaien

Inhoudsopgave:

Een Tafel Draaien
Een Tafel Draaien

Video: Een Tafel Draaien

Video: Een Tafel Draaien
Video: Draaien tafel ####$$$$$ 2024, Mei
Anonim

Tabellen worden niet alleen in Excel gemaakt, maar ook in Word. Meestal moet je in het voordeel van de tweede optie een dergelijke keuze maken als het document veel tekst en een of twee kleine tabellen bevat. Geconfronteerd met de situatie van het draaien van de tafel, kunt u lange tijd tevergeefs lijden. Of u kunt met behulp van deze instructie eenvoudig het gewenste resultaat bereiken.

Een tafel draaien
Een tafel draaien

Noodzakelijk

Computer, Microsoft Word, Microsoft Excel

instructies:

Stap 1

Woord openen. Maak een tabel op de pagina (Tabel - Tekentabel). Selecteer de tabel (indien geselecteerd, moeten alle cellen met zwart worden gevuld). Kopieer de selectie (druk op ctrl + c). De tabel staat nu op het klembord.

Stap 2

Excel openen. Selecteer een cel en klik met de rechtermuisknop. Klik op Plakken speciaal. Vink in het nieuwe venster het vakje naast het woord "transponeren" aan. Bevestig door op "Ok" te klikken. Uw tabel is nu omgedraaid in Excel.

Stap 3

Om de tabel terug te brengen naar Word, selecteert u de cellen met de tabel, drukt u tegelijkertijd op de toetsencombinatie ctrl + c. Ga naar het Word-document, plaats de cursor waar u de nieuwe omgekeerde tabel wilt zien. Druk tegelijkertijd op de toetsen ctrl + v. De tafel wordt ingevoegd.

Aanbevolen: