Hoe Een Pdf-bestand Met Bescherming Af Te Drukken

Inhoudsopgave:

Hoe Een Pdf-bestand Met Bescherming Af Te Drukken
Hoe Een Pdf-bestand Met Bescherming Af Te Drukken

Video: Hoe Een Pdf-bestand Met Bescherming Af Te Drukken

Video: Hoe Een Pdf-bestand Met Bescherming Af Te Drukken
Video: Print Password Protected PDF Files 2024, Mei
Anonim

Niet elke gebruiker is in zijn leven een situatie van vergeten wachtwoorden of toegangssleutels tot belangrijke documenten tegengekomen. Een dergelijk geval kan worden beschouwd als het blokkeren van pdf-bestanden die niet kunnen worden afgedrukt of zelfs niet kunnen worden bekeken. Als u de elektronische versie van een document hebt beveiligd en niet weet hoe u deze kunt ontgrendelen door de toegangssleutels te vergeten, gebruik dan ons advies.

Hoe een pdf-bestand met bescherming af te drukken
Hoe een pdf-bestand met bescherming af te drukken

Noodzakelijk

Online diensten PdfPirate, FreeMyPdf en PdfUnlock

instructies:

Stap 1

Aangezien u met de onderstaande services de bescherming van veel pdf-bestanden kunt verwijderen, zoals de ontwikkelaars beloven, moet u niet vergeten dat het hacken van elektronische documenten van anderen strafbaar is. Gebruik de services alleen voor persoonlijke doeleinden, om de toegang tot uw elektronische documenten te deblokkeren.

Stap 2

De eerste dienst die het meest bekend is op internet is PdfPirate. Ondanks het onaangename ontwerp is de service multifunctioneel, het kopieert geen virusbestanden naar uw computer. Hiermee kunt u niet alleen ontgrendelen om het document af te drukken, maar ook om het lezen van het bestand te ontgrendelen. Door op de knop "Bladeren" te klikken, kunt u elk elektronisch document uploaden. Na een tijdje ziet u op het scherm een link naar het aangepaste pdf-document.

Stap 3

De tweede service voor het ontgrendelen van pdf-bestanden is FreeMyPDF. Doet hetzelfde als de PdfPirate-service. Druk op de knop "Bestand selecteren", zoek het bestand dat u zoekt en upload het naar het FreeMyPdf-systeem, na een tijdje ontvangt u een link naar het gewijzigde document.

Stap 4

De laatste service die in dit artikel wordt behandeld, is PdfUnlock. Een analoog van de hierboven beschreven services, ontgrendelt veel formaten, het kan bestanden aan die andere services niet kunnen veranderen. De enige beperking is de grootte van uw bestand. Als uw document meer dan 5 MB schijfruimte in beslag neemt, weigert de service het document te bewerken.

Aanbevolen: