Pop-ups Inschakelen

Inhoudsopgave:

Pop-ups Inschakelen
Pop-ups Inschakelen

Video: Pop-ups Inschakelen

Video: Pop-ups Inschakelen
Video: Как разрешить всплывающие окна в Google ™ Chrome 2024, Mei
Anonim

Veel webbronnen gebruiken pop-upvensters om verschillende formulieren te posten en interactieve interacties met gebruikers te organiseren. Zonder dergelijke vensters is het vaak onmogelijk om sitebeheersystemen en andere interfaces te gebruiken die rechtstreeks in de browser zijn geladen. Aan de andere kant worden pop-upblokkers vaak ingeschakeld in de browser om ongewenste advertenties tegen te gaan.

Pop-ups inschakelen
Pop-ups inschakelen

instructies:

Stap 1

In de Opera-browser heb je de mogelijkheid om een van de vier pop-upbesturingsmodi te kiezen: alles openen, alles blokkeren, alles op de achtergrond openen, ongevraagde blokkeren. Om toegang te krijgen tot deze lijst, drukt u gewoon op de functietoets F12 en in het browsermenu moet u ernaar zoeken in het gedeelte "Snelle instellingen" van het gedeelte "Instellingen". Elk van deze besturingsmodi kan aan elke locatie worden toegewezen als uitzondering op de algemene regel. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de sitepagina en selecteer "Site-instellingen" in het contextmenu. Selecteer op het tabblad "Algemeen" de gewenste optie in de vervolgkeuzelijst "Pop-up".

Stap 2

Open in Mozilla FireFox het gedeelte Extra van het menu en selecteer Opties. Ga in het geopende venster naar het tabblad "Inhoud" en schakel het selectievakje "Pop-upvensters blokkeren" uit. Als u het verbod alleen voor specifieke webbronnen wilt opheffen, dan kan dit worden gedaan met behulp van de lijst met uitsluitingen van sites, die wordt geopend door op de knop "Uitzonderingen" te klikken.

Stap 3

Open in Internet Explorer het gedeelte 'Extra' van het menu en vervolgens het subgedeelte 'Pop-upvensters blokkeren'. Om blokkering volledig uit te schakelen, is het bovenste item van deze subsectie bedoeld, en de onderste ("Pop-upblokkeringsopties") opent een lijst met sites die zijn uitgesloten van de algemene regel. Er is een andere manier om blokkering uit te schakelen: selecteer in het gedeelte "Service" het item "Internetopties", ga naar het tabblad "Privacy" en schakel het selectievakje "Pop-upblokkering inschakelen" uit.

Stap 4

Open in Google Chrome het menu, selecteer het item "Opties" en klik op de link "Geavanceerd" in de linkermarge van de pagina "Instellingen" die wordt geopend. Klik in het gedeelte 'Privacy' op de knop 'Instellingen voor inhoud' en schakel in het gedeelte 'Pop-ups' het selectievakje naast het item uit om pop-ups te voorkomen. Als u dit alleen voor een specifieke site moet doen, voeg deze dan toe aan de lijst met uitsluitingen, die hier wordt geopend door op de knop "Uitsluitingen beheren" te klikken.

Stap 5

Om in Apple Safari te schakelen tussen het niet toestaan en toestaan van pop-upvensters, drukt u gewoon op de toetscombinatie CTRL + SHIFT + K. Er zijn een aantal alternatieve manieren: u kunt het gedeelte "Bewerken" in het menu openen en "Pop blokkeren blokkeren" -up windows", of u kunt in dezelfde sectie Bewerken klikken op Instellingen, naar het tabblad Beveiliging gaan en het selectievakje Pop-ups blokkeren in de sectie Webinhoud uitschakelen.

Aanbevolen: