Een Dvd-schijf Naar Uw Computer Rippen Rip

Inhoudsopgave:

Een Dvd-schijf Naar Uw Computer Rippen Rip
Een Dvd-schijf Naar Uw Computer Rippen Rip

Video: Een Dvd-schijf Naar Uw Computer Rippen Rip

Video: Een Dvd-schijf Naar Uw Computer Rippen Rip
Video: How to RIP a DVD on a Computer - Digitize your DVDs 2024, Mei
Anonim

Gebruikers komen vaak een situatie tegen waarin de inhoud van een dvd-schijf naar de harde schijf van een computer moet worden geschreven. En hoewel niet alle schijven zich lenen voor conventioneel kopiëren, ligt het kopiëren van een dvd naar een computer binnen de macht van elke pc-gebruiker.

Een dvd-schijf naar uw computer rippen rip
Een dvd-schijf naar uw computer rippen rip

Noodzakelijk

  • - een computer met een dvd-station;
  • - een speciaal programma opgenomen op een computer.

instructies:

Stap 1

Probeer de bestanden van de dvd naar uw computer te kopiëren met behulp van Verkenner. Om dit te doen, plaatst u de schijf die u nodig hebt in het station en start u deze. Open "Deze computer" en klik met de rechtermuisknop op het schijfpictogram.

Stap 2

Selecteer in het contextmenu dat wordt geopend het item "verkenner". De schijf wordt geopend als een gewone bestandsmap. Download de inhoud van de schijfmap naar uw computer naar de gewenste locatie. Als er tijdens het kopiëren een foutmelding verschijnt, gebruik dan een speciaal programma om de schijf te branden.

Stap 3

Maak een aparte map op de harde schijf van uw computer om de gegevens van het programma dat u gaat downloaden op te slaan - dit voorkomt "verspreiding" van bestanden bij het laden en opslaan. Download de DVD Decrypter-distributiekit van internet - dit is een van de handigste en meest betrouwbare programma's voor het downloaden van bestanden van schrijfbeveiligde schijven.

Stap 4

Pak het archief uit met het installatiepakket van DVD Decrypter, stuur het installatiebestand naar de map die de dag ervoor is gemaakt en voer het installatieprogramma uit. Voordat u het programma start, verwijdert u het archief dat u niet nodig heeft. Installeer het programma op uw computer in de map die is gemaakt voordat u aan de slag gaat volgens de pop-up-instructies. Start uw computer opnieuw op om softwarecrashes te voorkomen.

Stap 5

Plaats de schijf in het station van uw computer. Laad het programma, sluit de drive en sluit onmiddellijk het autoplay-venster van het schijfmenu. Zorg er nu voor dat de modus "Bestand" is geselecteerd in het gedeelte "Modus" van het menu.

Stap 6

Selecteer de map waarnaar de bestanden worden gekopieerd (u kunt een nieuwe map op uw harde schijf maken) - klik hiervoor op het mappictogram in het venster "Bestemming" en geef het pad op. Klik op het groene pijlpictogram en je bent klaar! Het programma begint met het kopiëren van de tegen schrijven beveiligde bestanden van de dvd naar uw computer.

Aanbevolen: