Wat Is Rip, Rip?

Inhoudsopgave:

Wat Is Rip, Rip?
Wat Is Rip, Rip?

Video: Wat Is Rip, Rip?

Video: Wat Is Rip, Rip?
Video: Imagine Dragons - Whatever It Takes 2024, Mei
Anonim

In ons moderne digitale tijdperk is het onmogelijk om zonder rips te doen. De meest voorkomende rips die we zien bij het bekijken of downloaden van films (CAMRip, TV-Rip, BDRip, DVD-Rip). Al deze scheuren zijn van een kwaliteit. En voordat u een video naar uw computer downloadt, moet u de kwaliteit achterhalen, zodat u later niet teleurgesteld zult zijn in de kwaliteit van video of geluid.

dvd-schijf. bron voor rips
dvd-schijf. bron voor rips

instructies:

Stap 1

Remux:

De hoogste kwaliteit rip tot nu toe. Het is materiaal van originele HD-dvd en Blu-ray-schijven zonder enige hercodering. Vaak met geknipte extra's, audiotracks en ondertitels.

Stap 2

BDRip:

Rip gemaakt van Blu-ray-schijf. Rip van de hoogste kwaliteit in verhouding tot de grootte van het videobestand. De kwaliteit is veel beter dan DVD-Rip.

Stap 3

HDDVDRip:

Rip gemaakt van HDDVD-schijf, die qua kwaliteit niet onderdoet voor Blu-ray-schijf. Hoewel er recentelijk meerlagige Blu-ray-schijven zijn geweest - 4s die tot 100 GB kunnen bevatten. Wanneer HDDVD slechts 15 GB bevat

Stap 4

DVDRip:

Rip van de originele dvd. Video- en geluidskwaliteit is goed, maar inferieur aan BDRip

Stap 5

HDTV-Rip:

Het is een opgenomen uitzending van een HD-zender, met het logo van de zender en soms reclamebanners.

Stap 6

TV-Rip:

Materiaal opgenomen van een kabeltelevisiezender. Het is alleen inferieur aan HDTV-Rip in videoresolutie.

Stap 7

CAMRip:

Slechte kwaliteit rip. De video is opgenomen vanaf het bioscoopscherm (scherm). De video kan onder een hoek worden gefilmd, silhouetten en stemmen van mensen kunnen aanwezig zijn. Het geluidsvolume daalt vaak. Rips van deze kwaliteit verschijnen nadat de film in de bioscoop is uitgebracht en blijven relevant tot de release van Blu-ray-schijven en dvd's.

Aanbevolen: