Hoe Een Spamvirus Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Spamvirus Te Verwijderen
Hoe Een Spamvirus Te Verwijderen

Video: Hoe Een Spamvirus Te Verwijderen

Video: Hoe Een Spamvirus Te Verwijderen
Video: How to Delete iPhone spam calendar virus iOS 14/Remove Calendar virus on iOS 14. 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig verschijnen spamvirussen in grote aantallen. Ze worden verspreid door hackers. Zodra u een kwaadaardige link volgt, infecteren virussen uw systeem. In de toekomst zullen er namens u ongewenste advertenties worden verzonden. Meestal zijn aanvallen gericht op persoonlijke pagina's op sociale netwerken.

Hoe een spamvirus te verwijderen
Hoe een spamvirus te verwijderen

Noodzakelijk

Antivirus software

instructies:

Stap 1

Gebruik geen links die door vreemden naar u zijn verzonden om te voorkomen dat u dit virus krijgt.

Stap 2

Als u ongewenste berichten ontvangt van uw e-mail of van uw persoonlijke pagina op een sociaal netwerk, verander dan onmiddellijk uw wachtwoord en stuurwoord. Vertel al je online vrienden om deze links niet te gebruiken.

Stap 3

Dit virus kan het besturingssysteem van uw pc infecteren, dan is de gebruikelijke wachtwoordwijziging niet effectief. Koop gelicentieerde antivirussoftware in een gespecialiseerde winkel. Installeer het op uw computer. Werk de databases bij met behulp van de officiële website van de fabrikant van deze software.

Stap 4

Voer uw antivirusprogramma uit. Selecteer de optie "Volledige scan". Geef de virtuele harde schijfpartities op die moeten worden gescand en klik op "Volgende". Klik na het voltooien van deze bewerking op de knop "Alles genezen" om de gedetecteerde schadelijke bestanden te verwijderen.

Stap 5

Als het verzenden van het spamvirus toch doorgaat, moet u gratis antivirusprogramma's gebruiken die kunnen worden gedownload van de officiële website, bijvoorbeeld Kaspresky (https://www.kaspersky.ru/virusscanner/) of Dr. Web (https://www.freedrweb.com/livecd/). Brand de gedownloade toepassing op een lege schijf en plaats deze in het station van uw computer

Stap 6

Wanneer het besturingssysteem opnieuw wordt opgestart, zal het automatisch het systeem scannen en virussen verwijderen. Start het besturingssysteem opnieuw nadat u deze bewerking hebt voltooid.

Stap 7

Sommige schadelijke bestanden en programma's kunnen op zichzelf niet worden gedetecteerd. Maak in dat geval gebruik van de diensten van het servicecentrum. Een professionele programmeur selecteert de benodigde programma's voor uw pc en verwijdert alle ongewenste bestanden.

Aanbevolen: