Hoe De Bestandsindeling Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe De Bestandsindeling Te Wijzigen
Hoe De Bestandsindeling Te Wijzigen

Video: Hoe De Bestandsindeling Te Wijzigen

Video: Hoe De Bestandsindeling Te Wijzigen
Video: De naam wijzigen van een bestand en een map 2024, Mei
Anonim

De grootte van hetzelfde bestand dat in twee verschillende formaten is opgenomen, kan aanzienlijk variëren. Bovendien kunnen sommige apparaten alleen bepaalde bestandsindelingen afspelen. Wat de redenen ook zijn waarom u het bestandsformaat moet wijzigen, u kunt het zonder veel moeite doen.

Hoe de bestandsindeling te wijzigen
Hoe de bestandsindeling te wijzigen

instructies:

Stap 1

Meestal moet u het formaat van uw foto's of video's wijzigen. Het is een feit dat sommige beeldformaten groot zijn en dat videospelers of mobiele apparaten films die in de nieuwe formaten zijn opgenomen niet altijd kunnen herkennen.

Stap 2

Om het formaat van een grafisch, video- of audiobestand te wijzigen, kunt u conversieprogramma's gebruiken. U kunt dit doen met toepassingen zoals FormatFactory, SuperC, ZuneConverter en nog veel meer. Nadat u een van deze programma's hebt geïnstalleerd, hoeft u alleen uw bestand te selecteren en aan te geven in welk formaat het moet worden geconverteerd. Het programma doet de rest voor je.

Stap 3

Als je geen toestemming hebt om programma's op je computer te installeren, maar je moet echt het bestandsformaat wijzigen, doe dit dan met behulp van online converters: www.youconvertit.com of www.zamzar.com. U moet uw bestand uploaden, waarna het systeem u een van de beschikbare formaten voor conversie zal aanbieden. Selecteer het gewenste formaat en klik op de knop Converteren. Het bestandsformaat wordt gewijzigd.

Aanbevolen: